28 / 04 / 2024

İzmir Folkart Ardıç teslim tarihi

İzmir Folkart Ardıç teslim tarihi

Folkart Ardıç İzmir fiyat listesi 301 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Ardıç projesinde teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Son dakika! Toplu taşımaya zam geldi: Metro ve otobüs ücretleri arttı

Artan akaryakıt fiyatları sonrası toplu taşıma ücretlerine peş peşe zamlar yapılmaya başladı. İzmir'in ardından o şehirde de toplu ulaşım zamlandı. İşte yeni tarife...

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Serdar Sandal'dan İzmirli deprem mağdurlarına sevindiren haber!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,9 büyüklüğündeki İzmir depreminin ardından şehirde gündeme gelen emlak krizi hakkında açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Deprem Konutları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bornova Eğridere'deki 34 köy evi ile birlikte İzmir depreminin ardından toplam 5 bin 74 konut ve 353 iş yeri yapma kararı aldık. Bu evleri de bir yıl içinde teslim etme sözünü verdik." dedi.

TMMOB'dan İzmir depreminde yıkılan yapılara ilişkin açıklama!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Osman Gencer, bugünkü köşesinde TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu ve İzmir Barosu'nun İzmir depreminin ardından kafalarda oluşan sorulara yer verdiği açıklamayı ve İzmir depremini kaleme aldı. İşte Osman Gencer'in 'Deprem vergisini gören var mı?' başlıklı yazısı...

Deprem Araştırma Komisyonu raporu TBMM’de onaylandı!

İzmir depreminin ardından kurulan Deprem Araştırma Komisyonu’nun hazırladığı rapor Ekim’de Meclis Genel Kurulunda görüşüldü ve onaylandı. Rapora ilişkin Doç.Dr. Bülent Özmen “Şimdiye kadar yayınlanmış olan raporların en detaylısı ve en kapsamlısı olduğu görülmektedir. Raporda 268 öneri mevcut” dedi.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

İzmir depreminden sonra orta hasarlı denen binaya yeni rapor: Az hasarlı, oturulabilir!

İzmir depremi ardından Bayraklı ilçesinde 2 blok “orta hasarlı” olarak belirlendi. Depremzedelere taşınma yardımı yapıldı. 5 ay sonra verilen “Az hasarlı/oturulabilir” raporundan sonra ise AFAD, nakdi yardım ödenenlerden paraları iade etmesini istedi...

Hasar gören binalar güçlendirilmeli mi yıkılmalı mı?

Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, 30 Ekim tarihinde yaşanan İzmir depremi ardından herkesin güvenli konut arayışı içerisine girdiğini belirtti.

İstanbul’daki 1 milyon 166 bin binada deprem riski yüksek!

2020'de yaşanan Elazığ ve İzmir depremlerinin ardından, gözler yeniden İstanbul'a çevrildi. Uzmanların İstanbul depremi uyarıları devam ediyor. 1999 depreminden bu yana beklenen büyük İstanbul depremi, İstanbul’daki 1 milyon 166 bin binayı tehdit ediyor...

DASK İzmir depreminde 170 milyon TL hasar ödemesi yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, DASK'ın İzmir depreminin ardından Zorunlu Deprem Sigortası sahiplerine 170 milyon TL, Zorunlu Deprem Sigortası sahibi olmayanlara ise 15 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirdiğini belirtti.

Ev alacaklar dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

Konut alacak vatandaşlar, İzmir depreminin ardından binaların yapım özelliklerini araştırmaya başladı. Depreme dayanıklılıkta en önemli unsurlardan olan bina yaşı bu dönemde dikkat çekiyor. Bazı fırsatçılar evlerini satmak için bina yaşını genç gösteriyor. Peki, bina yaşı en fazla kaç olmalı?

İzmir Folkart Ardıç teslim tarihi Haberi

İzmir Folkart Ardıç teslim tarihi


İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Ardıç projesi, Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Folkart Ardıç Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


27 suit dairenin yer aldığı Folkart Ardıç projesinde bloklar 5 katlı olarak tasarlandı. Folkart Ardıç projesinde denize sıfır konumda yer alıyor.


Folkart Ardıç İzmir fiyat listesi 301 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Folkart Ardıç Evleri projesinde teslimlerin Haziran 2018 yılında yapılması planlanıyor.


Folkart Ardıç İzmir'de 1+1 daireler 86,53 metrekare, 2+1 daireler 124,56 metrekare, 3+1 daireler 222,17 metrekare, 4+1 daireler 280,73 metrekare büyüklüğe sahip.



Telefon: 4442278

Web: http://folkartcesme.com/ardic 

Gülcihan...