28 / 04 / 2024

İzmir Folkart Evleri nerede

İzmir Folkart Evleri nerede

828 adet konutun yer aldığı İzmir Folkart Life projesi Folkar Yapı imzasıyla yükseliyor. İzmir Folkart Evleri satılık daire fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

İzmirli depremzedeler kentsel dönüşüm için destek bekliyor!

İzmir depreminde evleri hasar gören depremzedeler, kentsel dönüşüm kredisi faizlerinin düşürülmesini talep ediyor.

TMMOB’dan Bayraklı deprem konutlarına dava!

İzmir depreminde evleri hasar görenler için yapılacak konutlar için belirlenen Bayraklı’daki 375 hektarlık rezerv alanın imar planlarının kabul edilmesi sonrasında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu yapılaşma için alanın bir bölümündeki sit statüsünün kaldırılmasına dava açtı.

İzmir Folkart Vega nerede?

İzmir Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri 2021 yılında gerçekleştirilecek.

İzmir Folkart Vega fiyat!

İzmir Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimleri 2021 yılında yapılacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi!

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Çeşme Folkart Boyalık projesinde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017!

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017 kapsamında daireler 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Liva Home projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Folkart İncity Bornova fiyat ve ödeme planı 2017!

Folkart İncity projesi 700 konut ve 42 ticari birimden meydana geliyor. İzmir Folkart İncity projesinde konut teslimlerin Eylül 2019 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Folkart İncity Bornova fiyat ve ödeme planı 2017...

İzmir Folkart Ardıç fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Ardıç projesinde teslimlerin 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. İzmir Folkart Ardıç fiyatları ne kadar?

İzmir Folkart Ardıç fiyatları!

İzmir Folkart Ardıç fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor.

İzmir Folkart Evleri nerede Haberi

İzmir Folkart Evleri nerede


2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Folkart Life Bornova projesinde kapalı otopark, cafe ve çarşı, açık ve kapalı yüzme havuzları SPA ve Fitness, süs havuzu, restoranlar, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.  


Folkar Yapı imzasıyla yükselen İzmir Folkart Life projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 828 konuttan oluşuyor.


İzmir Folkart Evleri satılık  daire fiyatları!

1+0 daire fiyatları 185 bin TL’den başlıyor.

1+1 daire fiyatları 254 bin TL ile 319 bin TL arasında değişiyor.

2+1 daire fiyatları 366 bin TL ile 482 bin TL arasında değişiyor.

3+1 daire fiyatları 540 bin TL ile 696 bin TL arasında değişiyor.

4+1 daire fiyatları...