01 / 05 / 2024

İzmir Fuarının katkısı

İzmir Fuarının katkısı

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

BES’ten emekli olanların sayısı artıyor! Fon büyüklüğü 357 milyar lirayı geçti!

BES'teki katılımcıların fon tutarı ile birlikte devlet katkısı fon tutarının toplam büyüklüğü 331 milyar 73,3 milyon TL’yi otomatik katılım ile sisteme dahil olan kişilerin toplam fon büyüklüğü ise 26 milyar 841,2 milyon TL’yi buldu. İşte detaylar…

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta!

12-15  Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta yapılacak. 

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'nın ekonomiye katkısı 73 milyar TL olacak!

İstanbul Havalimanı'nın 5 yıllık dönemde büyümenin sembolü olacağı belirtiliyor. Ekonomiye yıllık katkısının 73 milyar TL olması beklenen havalimanı 225 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı’nın katkısı 800 milyon euro!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ekim’de hizmete açılan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı’nın ikinci etabı olan Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ekonomiye 800 milyon Euro'luk katkı sağlaması bekleniyor.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

İnşaat yatırımlarının büyümeye katkısı yüksek olacak!

Ekonomistler 1. çeyrekte yüzde 7 seviyelerinde büyüme bekliyor. İnşaat yatırımlarının da büyümeye katkısının yüksek olacağı belirtiliyor...

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

İzmir Fuarının katkısı Haberi

İzmir Fuarının katkısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 yılında temelini attığı Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bugün İzmir’in düğün günü, bugün İzmir’in bayramı. İzmir fuarcılığında çıtayı çok ama çok yukarılara taşıdık. Bu başarı tüm İzmirlilerindir. Mutluyuz, gururluyuz” dedi. 400 milyon liraya hayata geçirilen, otel ve diğer ilave yatırımlarla 1 milyar liraya mal olacak Fuar İzmir’in resmi açılışı, 21’inci Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı MARBLE ile yapıldı. Atatürk’ün “Bu şehirde fuarlar kurun, sergiler açın” sözünü hayata geçirdiklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmir fuarcılığında çıtayı çok ama çok yukarılara taşıdık. Bu başarı tüm İzmirlilerindir. Mutluyuz, gururluyuz” dedi.




‘5 KAT BÜYÜYECEK POTANSİYEL YARATIR’

Aziz Kocaoğlu, fuar alanıyla ilgili, “İzmir’deki fuarcılık...