18 / 05 / 2024

İzmir Güzelbahçe kiralık daireler

İzmir Güzelbahçe kiralık daireler

İzmir İli Güzelbahçe İlçesi'nde yer alan 6.195 metrekare yüzölçümüne sahip olan çiftlik İzmir 8. Satış Memurluğu tarafından 3 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında ihale ediliyor.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruya ilişkin genel ve özel başvuru şartları belli olurken, başvuruların 27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacağı öğrenildi.

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

Ev almak isteyenlere son dakika müjdesi! İzmir'de 4 adet konut satılıyor! Bu tarihi kaçırmayın!

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Güzelbahçe ilçesi, Yelki Mahallesi'nde yer alan 4 adet natamam konutu satıyor. Peki İzmir Güzelbahçe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Ev sahipleri 'Boş Ev Vergisi'ne de çözüm buldu! Yeni trend eşyalı kiralık daire!

Son günlerde gündemden düşmeyen "Boş ev vergisi" konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Ev sahipleri henüz şartları bile belli olmadan boş ev vergisine yakalanmamanın yolunu eşyalı kiralık dairede buldu. İşte detaylar...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

İzmir'de 4 konut satılıyor! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe'de Yelki Mahallesi'nde yer alan inşaatları devam eden 4 adet daireyi satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

İzmir Güzelbahçe kiralık daireler Haberi

İzmir Güzelbahçe kiralık daireler

İzmir İli Güzelbahçe İlçesi'nde yer alan 6.195 metrekare yüzölçümüne sahip olan çiftlik İzmir 8. Satış Memurluğu tarafından  3 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazların satışı açık arttırma usulüyle  yapılacak.


Satışa konu taşınmaz 2 katlı ev ve müstakil villaların bulunduğu, tarımsal niteliği korunacak alana isabet ettiği, civarında elektirik su ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmış olduğu bölgede bulunmaktadır. 


İhale İlanı


Taşınmazın Özellikleri; İzmir İli Güzelbahçe İlçesi Güzelbahçe Mahallesi, 1277 parselde kayıtlı çiftlik vasıflı taşınmaz satışa konudur.


Kıymeti: 3.000.000.00 TL

1. Satış Günü: 03/03/2015 günü 14:00 14:10 arası

2. Satış Günü: 30/03/2015 günü 14:00 14:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar...