05 / 05 / 2024

izmir Hasanağa Bahçesi

izmir Hasanağa Bahçesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bundan üç yıl önce yaklaşık 4 milyon lira harcayarak yenilediği Hasanağa Bahçesi’ndeki tartan pistler, bisiklet yolları, musluklar bakımsızlıktan çürümeye yüz tuttu.

Hasanağa Bahçesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından harabe durumdan kurtarılan Hasanağa Bahçesi, yeniden düzenlendi. 5.5 milyon TL harcanarak İzmirlilerin hizmetine alınan Hasanağa Bahçesi ’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

İzmir'deki Hasanağa Bahçesi açıldı!

İzmir’ in Buca ilçesinde bulunan 96 dönümlük Hasanağa Bahçesi, yeniden tasarlanarak hizmete alındı. Harabe durumdan kurtarılan Hasanağa Bahçesi, 5,5 milyon TL harcanarak yeniden düzenlendi....

İzmir Hasanağa Bahçesi yeniden tasarlandı!

Buca’daki 96 dönümlük Hasanağa Bahçesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden tasarlandı. Uluslararası Heykel Çalıştayı’nda yapılan eserler de bahçeye yerleştirildi. Yapım çalışmaları 5.5 milyon lirayı buldu.

Hasanağa Bahçesi yenilenerek açıldı!

Uzun süren yenileme çalışmalarının ardından adeta bir spor kompleksine dönüşen bahçede yürüyüş ve egzersiz yapmak için buluşan bölge sakinleri, "Beklediğimize değdi. İlçemiz eski haliyle kıyaslanmayacak kadar güzel bir tesis kazandı" diye konuştu.

İzmir Hasanağa Bahçesi yeniden düzenleniyor!

İçinde kauçuk koşu yolları, basket sahaları, tenis kordu, kaykay pisti ve çocuk oyun alanları oluşturulan tarihi Hasanağa Bahçesi’nin mobilya ve ışıklandırması da yenilenecek. Bahçe, eski cazibesine yeniden kavuşacak

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Zeytinburnu Millet Bahçesi 14 Ekim'de açılacak!

İstanbulluların merakla beklediği Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin resmi açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 14 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'un göbeğine 5 milyon metrekarelik millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İstanbul’un akciğeri olacak." dedi.

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

izmir Hasanağa Bahçesi Haberi

izmir Hasanağa Bahçesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında 4 milyon liraya yenilenerek Bucalıların hizmetine sunulan Hasanağa Bahçesi, dökülmeye başladı. Yeni hali ile 3 yıla yakın bir süredir kullanımda olan park gözle görülür şekilde çürümeye yüz tuttu. Bakımsızlıktan her yeri bozulan parkın ilk olarak etrafını çevreleyen tartan pist bozuldu. Pistin birçok noktasında çatlamalar ve zeminde yıpranmalar yaşandı. Bazı vatandaşlar ise parkın her yerini çöplüğe çevirdi. Oluşan kötü görüntüler ise "Yazıklar olsun" dedirtti.


YOLDA TEHLİKE

Tartan pistin yanı sıra yine parkı çevreleyen bisiklet yolunda da bozulmalar meydana geldi. Yapılan altyapı çalışmalarının ardından belediye kazdığı yerleri eski haline getirmedi. Söz konusu bölge bisiklet yolunu kullananlar için ciddi tehlike oluşturmaya başladı. Parka gelenlerin atıklarını çöp tenekelerine yerine su içmek için yapılan musluklara atması da çirkin görüntülerin üstüne...