03 / 05 / 2024

izmir H&M nerede

izmir H&M nerede

İsveçli moda markası H&M, Türkiye'deki tek full konsept (erkek kadın çocuk giyim ve ev dekorasyon) mağazasını İzmir'de açtı.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Bakan Uraloğlu, Ankara - İzmir Hızlı Tren Hattı için tarih verdi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin bir bölümünü 2026 yılında, tamamının ise 2027 yılında bitirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İzmir hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı tren projesinin 2026 senesinde tamamlanacağını duyurdu. İşte Uraloğlu'nun açıklaması ve haberin detayları...

İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek? Kıyı kentleri için ürküten uyarı! Uzmanlar tarih verdi, ilçe ilçe açıkladı!

İzmir ve Karadeniz sahillerinde deniz taşması ile yaşanan felaketin ardından 'İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek?' sorusu gündeme geldi. İşte uzman isimlerin konuya ilişkin açıklamaları ve hazırlanan raporlar...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

Mısdar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mısdar Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abuzer A.H.M. tarafından kuruldu.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

H&M indirime girdi! Yüzde 65’a varan indirimi kaçırmayın! H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim devi H&M tüm kategorilerde indirime girdi. Hangi üründe ne kadar indirim var? İşte H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

izmir H&M nerede Haberi

izmir H&M nerede

İsveçli moda markası H&M, Türkiye'deki tek full konsept (erkek kadın çocuk giyim ve ev dekorasyon) mağazasını İzmir'de açtı. Bornova Point AVM'de 3 bin 200 metrekare alanda hizmete giren mağaza ilk müşterisine bin lira hediye çeki verdi. Çeki, demir çelik fabrikasında ocak bakımcısı olarak çalışan Ali Özilter, koşarak kazandı.


İsveç moda markası H&M, 2010 yılında girdiği Türkiye pazarında 42'nci mağazasını İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Point AVM'de açtı. 3 bin 200 metrekare genişliğindeki mağaza H&M'in Türkiye'deki tek full konsept mağazası. Mağazanın içinde kadın erkek çocuk giyim ve ev dekorasyon malzemeleri yer alıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, bu mağazayı açmak için uygun lokasyon beklediklerini en doğru lokasyonu bulduklarında açtıklarını belirterek, İzmirli'nin modaya olan düşkünlüğünün, genç nüfusunun, ekonomik ve kültürel yapısının bu tercihte...