05 / 05 / 2024

izmir ilk japon bahçesi

izmir ilk japon bahçesi

İzmir'in Yeni Kent Merkezi'nde tamamlanan ilk gökdelen projesine imza atan Megapol Group, kentin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için önemli projeleri tek tek hayata geçirmeyi hedefliyor...

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Japon Uzman Moriwaki'den İzmir için deprem uyarısı: '6,5 büyüklüğünde deprem bekliyoruz'

Joshinori Moriwaki adlı Japon deprem uzmanı, İzmir için ciddi bir deprem tehlikesi olduğu konusunda bir uyarıda bulundu. İşte detaylar...

İzmir'deki 17 diri faydan biri olan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor! 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip!

İzmir'deki 17 diri fay arasında yer alan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor. Söz konusu fay hattı, 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip...

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Avrupa Merkez Bankası'nın 75 baz puan artışından sonra euro karşısında değer kaybeden Japon Yen'i 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor.

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Japon yeni dolar karşısında dibe vurdu. 24 yıl aradan sonra Japon yeni en büyük kaybını yaşadı.

Japon bankasından dolar/TL tahmini! Tarih verdi: "20 TL olacak'"

Japon MUFG Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indiriminin ardından bir değerlendirmede bulundu. Banka, dolar/TL kurunun gelecek senenin ilk çeyreğinde 20 seviyesini görmesinin muhtemel olduğunu belirtti!

Lexus elektrikli SUV RZ 450e’yi ilk kez görücüye çıkardı! Lexus RZ 450e'nin fiyatı kaç lira?

Japon otomotiv devi Toyota'nın lüks premium markası Lexus, tamamen yeni elektrikli SUV modeli RZ 450e’yi ilk kez otomobil severlerin beğenisine sundu. Araç 450e, 150 kW'lık öne monte edilmiş bir elektrik motoru ve 80 kW'lık bir arka e-motor sayesinde gücüne güç katıyor.

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

İzmir, ilk sakin büyükşehir olacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'i dünyanın ilk Sakin Şehir'i yapma amacı Uluslararası Cittaslow Birliği tarafından desteklendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi "Cittaslow Destekçisi" unvanını aldı. Soyer, ilk Sakin Büyükşehir olmak için yola çıktıklarını belirtti.

DASK İzmir'de ilk ödemeleri yaptı!

DASK'tan yapılan açıklamaya göre, DASK, İzmir depreminde evi hasar gören Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi sahiplerine ilk ödemeleri yaptı. Ödemeler, öncelikle depremde yıkılan ve ağır hasar gören konutlar için yapılıyor.

izmir ilk japon bahçesi Haberi

izmir ilk japon bahçesi

Megapol Group "fark" yaratıyor

İzmir'in Yeni Kent Merkezi'nde tamamlanan ilk gökdelen projesine imza atan Megapol Group, kentin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için önemli projeleri tek tek hayata geçirmeyi hedefliyor. Yeni Kent Merkezi'nde tamamlanan ilk proje olarak dikkat çeken Megapol Tower'da başlayan yaşam, hemen yanında kurulacak


İzmir'in ilk Japon Bahçesi ile ayrı bir anlam kazanacak. Japon Bahçesi'nin Megapol Tower'ın mimari projesini hazırlayan ve 49 yaşında yaşamını yitiren Japon mimar Tatsuya Yamamato'nun ismini taşıyacak olması da ayrı bir önem taşıyor. Ayrıca Güzelyalı'daki tarihi Anadolu Apartmanı restorasyonu projesini tamamlayan Megapol Group, Megapol Sanat adı altında kentin kültür ve sanat alanında da gelişmesine ciddi katkılar sağlayacak, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. İzmir iş dünyasının önde gelen temsilcilerinden Selim Gökdemir tarafından kurulan Megapol Group'un Genel...