02 / 05 / 2024

İzmir İZBAN için ilk kazma vuruldu

İzmir İZBAN için ilk kazma vuruldu

zmir'in Selçuk ilçesine uzaması projelendirilen ve şantiyesi kurulan İZBAN hattı için ilk kazma geçtiğimiz gün vuruldu. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, projenin 1,5 yıl içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den konut bekleyen İzmirliler dikkat! Yeni proje için tarih resmen açıklandı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesi için yeni tarih resmen açıklandı. TOKİ İzmir projesinde 271 konut ve 12 adet dükkan yer alacak.

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu... Seferihisar'da inşa edilecek olan tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ'den İzmirlilere son dakika ucuz konut müjdesi! O ilçe için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte son dakika gelişmeleri...

TOKİ İzmir projesi için tarih belli oldu! İzmirliler hemen bu tarihe bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İzmir Bergama için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Begama ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. İzmir Bergama için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

EBRD'den İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi!

EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, İzmir'de destek verdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuerkner, İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi desteği sunacaklarını belirtti.

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor!

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.

İzmir İZBAN hattı için ilk kazma vuruldu!

zmir'in Selçuk ilçesine uzaması projelendirilen ve şantiyesi kurulan İZBAN hattı için ilk kazma geçtiğimiz gün vuruldu. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, projenin 1,5 yıl içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

İZSU, Yeni Foça arıtması için ihaleye çıkıyor!

İZMİR'in turistik bölgelerinden Yeni Foça'nın en büyük çevre sorunu çözülüyor. 21 milyon liralık yatırımla kanal şebekesi döşeme çalışmalarını başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 bin kişi kapasiteli ileri biyolojik arıtma tesisi için de gelecek ay ih

İzmir İZBAN için ilk kazma vuruldu Haberi

İzmir İZBAN için ilk kazma vuruldu

İzmir'in Selçuk ilçesine uzaması projelendirilen ve şantiyesi kurulan İZBAN hattı için ilk kazma geçtiğimiz gün vuruldu. Belediye Başkan Yardımcıları ve Mahalle Muhtarları ile birlikte çalışmaları inceleyen ve bilgi alan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, projenin 1,5 yıl içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi. İZBAN hattının 26 kilometreden oluşacağını ve projede yer alan iki istasyonun görüşmeler sonucu 3 istasyona çıkarıldığını kaydeden Bakıcı, "Kospınar İstasyonu'nu da ekledik. Yüklenici firmanın Selçuk İstasyonundaki çalışmalara başladı. Çalışmaların 540 günde tamamlanmasını bekliyoruz" dedi. Torbalı-Selçuk arasındaki diğer çalışmaların eşzamanlı olarak başka bir firma tarafından yapacağını, tüm bu çalışmaların yaklaşık iki yılda bitmesi öngörüldüğünü kaydeden Bakıcı, İZBAN'ın Selçuk'a gelmesiyle ilçenin turizm, tarım ve kültür açısından ivme kazanacağına dikkat çekti, "Selçuk bu son derece önemli çalışmalarla birlikte bir...