27 / 04 / 2024

İzmir kameralar

İzmir kameralar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 46 noktaya yerleştirdiği kameralarla internet üzerinden HD kalitesinde 24 saat kesintisiz yayın yapıyor. "www.izmir.bel.tr" internet adresinden İzmir'i kuşbakışı izleyebilirsiniz.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Xiaomi 13T'nin Özellikleri Ortaya Çıktı: Yüksek Performans ve Gelişmiş Kameralar!

Mobil teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13T'nin özelliklerini açıkladı. 144 Hz AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 8200-Ultra işlemci, Leica lensli 50 MP kameralar ve 120W hızlı şarj gibi özelliklerle donatılan bu akıllı telefon, 1 Eylül'de resmi olarak tanıtılacak.

Kamera parası vermeyin bu telefonlar kameraları bile geçer! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

DxOMARK kameralar en iyi telefonları ortaya koyuyor. Hemen listeye bakın hangi telefonların en iyi kameralara sahip olduğunu görün. İşte 13 Kasım 2022 için en iyi 10 kameralı telefon ve fiyat listesi...

Ev tipi güvenlik kameralarının çok satanları! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çağımızın problemi güvenlik kaygısı, ev tipi güvenlik kameralarını giderek popülerleştirirken en çok satan modelleri inceledik. Fiyatları ve özelikleri şöyle…

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

MOBESE kameraları Batman'da emlak fiyatlarını artırdı!

MOBESE kameraları Batman'da emlak fiyatlarını artırdı. Batman'da suçun en çok meydana geldiği yerleşim yerlerine kurulan 361 MOBESE kamerasının güvenliği sağladığı gerekçesiyle emlak fiyatlarında artışa neden olduğu belirtildi.

İzmir ve Manisa'da, yangın riski yüksek alanlar kamerayla izleniyor!

Yangın riski yüksek alanlara kurulan kameralar, ormanları 24 saat canlı olarak izlenebilir yerlere çevirdi. İzmir ve Manisa'da kurulan dumana duyarlı sistem, 50 kilometre yarı çaptaki etkin gözetleme alanında yangın çıktığında sesli uyarı veriyor.

Serdal Adalı tutuklanmadan önce Sheraton Adana projesi için kameralar karşısındaydı!

şžike soruşturmasında tutuklana ve Metris Cezaevi'ne konulan, bugün de Beşiktaş'taki yöneticilik görevlerinden istifa eden Adalı Holding Eşbaşkanı Serdal Adalı, tutuklanmadan önce Adalı Holding'in Sheraton Adana projesi için kameraların karşısına geçmişti

Stadyumlarda kartal gözlü kameralar kullanılacak!

Yeşil sahalarda şiddete son verecek kartal gözlü kameralar Türkiye'ye geliyor. Suçlu, 200 metreden gölgede bile tespit edilecek. Stadyumda olay çıktığı anda görüntünün detaylarına anında ulaşmak mümkün olacak...

Güvenlikte yeni nesil çözümlerle kameralar işlev kazanıyor!

Hergün 14 milyon insanm bir yerden bir yere gittiği İstanbul'da güvenlik kameraları yaşamımızın bir parçası haline geldi

İzmir kameralar Haberi

İzmir kameralar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, HD kalitesinde yayın yapan şehir kameralarının kapsamını genişletti. Daha önce beş kamerayla hizmet veren sisteme, 41 kamera daha eklendi. İzmir'i 46 noktadan kuşbakışı izleme imkanı sunan sistem büyük ilgi görüyor. 24 saat kesintisiz yayın yapan kameralar, İzmir'in eşsiz günbatımından ana akslardaki trafik yoğunluğuna kadar farklı konularda görüntüler sağlıyor. Göztepe Köprüsü ve Üçkuyular İskelesi ile Üçyol, Gündoğdu ve Karşıyaka Anayasa meydanlarındaki beş kamera, sesli yayın yapıyor.


Şehir kameralarının bulunduğu yerler: İzmir Saat Kulesi, İzmir Körfezi, Konak Meydanı, Konak Pier, Cumhuriyet Bulvarı Girişi, Fevzi Paşa Bulvarı–Mustafa Kemal Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Çankaya Meydanı, Basmane Meydanı, Fuar Yunuslar Yolu, Lozan Meydanı, Kordon Gündoğdu Meydanı (Sesli), İnönü Meydanı, Üçyol Meydanı (Sesli), İnönü Caddesi, Havagazı Fabrikası, Alsancak Garı, Bayraklı, Karşıyaka Kavşağı, Karşıyaka Anayasa...