30 / 04 / 2024

İzmir Karabağlar yıkımları

İzmir Karabağlar yıkımları

Kentsel dönüşüm çalışmalarının en çok umutlandırdığı ilçelerden İzmir Karabağlar, bozuk asfaltı kaldırımsız yolları ve yanmayan ışıkları ile yaşam şartlarının iyileşeceği günü bekliyor.

İzmir Karabağlar'da yıkım çalışmaları başladı!

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüme ilişkin çalışmalar sürerken Vatan Mahallesi 9195/10 Sokak'ta 23 parselden oluşan ve 56 gecekonduyu kapsayan alanda yıkım çalışmaları başladı.

İmar yasası mağdurlarından 'Seçimlerden önce yıkımlar durdurulsun' talebi!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, son günlerde yapı kayıt belgesi ile ilgili yaşanan mağduriyetlere ilişkin açıklama yaptı. Seçimlerden önce yıkımların durdurulmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

Bakanlık resmen duyurdu! Bina yıkımlarında son dakika gelişmesi! 2023'ün sonuna kadar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bina yıkımlarında, akredite kuruluşlardan alınmış "uygun test raporlu" toz bastırma sistemlerinin, 2023 yılının sonuna kadar kullanılabileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Karadeniz yaylalarında ikinci yıkımlar başladı!

Karadeniz Bölgesi'nde imar kirliliği ve kaçak yapı tartışmalarıyla gündeme gelen yaylalarda, 'imar barışı' haricinde kalan, 31 Aralık 2017 tarihinin ardından inşa edilen yapılar yıkıldı.

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

İzmir Karabağlar yıkımları Haberi

İzmir Karabağlar yıkımları

İzmir'in en geniş sınırlarına sahip ilçede, farklı sosyal ve ekonomik yapıdan vatandaşlar ikamet ediyor, buna göre 58 mahallenin her birinde ihtiyaçlar da farklılık gösteriyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının, ilçenin yol, bina, otopark, yeşil alan, sosyal donatı alanı gibi eksikliklerini gidermesi, bunun yanında yaşam şartlarını da iyileştirmesi bekleniyor. Ancak düzelmeyen ortam, geçen her gün vatandaşın belini biraz daha büküyor. Kent merkezine yalnızca 10 dakika mesafede olmasına rağmen, bölgenin pek çok eksiği olduğunu dile getiren Sarıyer Mahallesi esnafı "Yollarımız bozuk, yürüyebileceğimiz bir kaldırımımız bile yok. Sokaklarımız delik deşik. Biz düzenleme bekliyoruz. Karabağlar, her yere yakın; ama taşra hayatı yaşıyoruz" dedi. Soğuk kış günlerinde "doğalgaz" olmadığı için ısınamadıklarını belirten Sarıyer Mahallesi sakinleri ise bölgenin kısa zamanda çevreci enerjiyle tanıştırılması gerektiğini belirtti. Kömür sobasının...