04 / 05 / 2024

İzmir Karşıyakaya çok amaçlı spor salonu

İzmir Karşıyakaya çok amaçlı spor salonu

Spor kenti Karşıyaka oluşturma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı. Salondan 5 bin kişi faydalanacak.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Japon deprem uzmanından İzmir Karşıyaka uyarısı: Dikkat edilmeli, zemin çok kötü!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İzmir Karşıyaka'daki deprem riskine dikkat çekti ve uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

ŞOK Market'te Ufo ısıtıcı 2 bin 699 TL'ye, şemsiye 139 TL'ye satışa çıkarılacak! ŞOK 21 Ekim kataloğu

ŞOK Market 21-24 Ekim tarihleri arasında geçerli satışa çıkarılacak aktüel ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta birçok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. ŞOK Market'te Ufo ısıtıcı 2 bin 699 TL'ye, şemsiye 139 TL'ye satışa çıkarılacak! ŞOK 21 Ekim kataloğu...

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın kredi detaylarına ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. Bu şartları karşılayanlar çok daha rahat kredi alacak.

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Şok Nisan ayını bomba indirimlerle kapatıyor! 26 Nisan kataloğu herkesi heyecanlandırdı

ŞOK, 26 Nisan aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Yeni haftada indirime giren ürünler vatandaşın ilgisi ile karşılandı. Şok tüketiciye yarın hangi ürünlerini hangi ücrete satacak? İşte aktüel ürünler kataloğu ve indirime giren ürünler.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Slazenger ürünler ŞOK Markette 6 taksitle satışa çıkarılacak! ŞOK indirim kataloğu 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market'in 15 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. ŞOK aktüel ürünler kataloğumda tüm ürünler 6 taksit fırsatıyla satışa sunulacak. Peki ŞOK'ta bu hafta neler var, ŞOK aktüel ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyakaya çok amaçlı spor salonu Haberi

İzmir Karşıyakaya çok amaçlı spor salonu

Spor kenti Karşıyaka oluşturma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, jimnastik, fitness ve step gibi alternatif spor branşlarında hizmet verilecek.


Karşıyaka’yı sporun başkenti yapmak için örnek çalışmalara imza atan Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde yepyeni bir spor salonu için de kolları sıvadı. Şu anda basketbol sahasının bulunduğu 470 metrekarelik alanı çok amaçlı spor salonuna çevirecek olan belediye, alternatif spor branşlarına ilgi duyan sporculara da ev sahipliği yapılacak. Çok amaçlı salonda jimnastik, fitness ve step başta olmak üzere pek çok branşta hizmet verilecek. Yılda 5 bin sporcu çok amaçlı salondan faydalanacak. Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan proje için, kısa süre sonra temel atılacak.


“SPORUN BAŞKENTİ KARŞIYAKA”


Karşıyaka’nın bir...