04 / 05 / 2024

İzmir Kaya Termal Otel

İzmir Kaya Termal Otel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Türkiye genelinde elden geçmesi gereken 6.5 milyon konut var. Salaş yapıları şehirlerimizden söküp atmalıyız” dedi

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Çeşme Termal Sağlık Merkezi için imzalar atıldı!

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

3. Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı, Sabah Gazetesi'nin ev sahipliğinde İzmir Kaya Thermal Otel'de gerçekleşti..

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kurultayı İzmir'de toplanacak!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü yarın İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi imar planı askıda!

İzmir Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı askıda...

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Beydağı ve Muhammet Semih Kaya imzasıyla kuruldu.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort'un ihalesi yine ertelendi!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Daha önce 2 kere ihalesi ertelenen turizm tesisinin toplam satış bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

İzmir Kaya Termal Otel Haberi

İzmir Kaya Termal Otel




Bakan Bayraktar, İzmir Kaya Termal Otel’de, “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü” konulu bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, her yönüyle gelişen Türkiye’nin, şehirleriyle de dünyaya iyi bir fotoğraf vermesi gerektiğini söyledi. 


Kentsel Dönüşüm Yasası’nın önemli kolaylıklar getirdiğini belirten Bakan Bayraktar, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli başta olmak üzere, afet riskinin yüksek olduğu bölgelerde kent dönüşümünün acilen yapılması gerektiğini vurguladı. 


Bakan Bayraktar, kentsel dönüşümün “mücerret bir konu” olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Biz, belediye başkanları, milletvekilleri, bakanlar, valiler olarak birinci derecede sorumluluk noktasında olan insanlarız. Devlet adına iş yaptığımızda siyaseti bir kenara bırakmalıyız. Siyaseti bir kenara bırakarak siyaset üstü iş yaparsak, daha hızlı yol almış olacağız. Belki ben de bazen siyasetin etkisinde kalıyorum. İş yaparken siyaseti tamamen unutmamız lazım. Seçim zamanında millet bunu görür ve...