16 / 05 / 2024

İzmir Kaya Thermal Otel

İzmir Kaya Thermal Otel

Türkiye'de süren büyük inşaat projeleri ve kentsel dönüşüm projelerinin etkisiyle önümüzdeki dönem büyük iş makineleri satışlarında artış yaşanması bekleniyor...

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

3. Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı, Sabah Gazetesi'nin ev sahipliğinde İzmir Kaya Thermal Otel'de gerçekleşti..

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kurultayı İzmir'de toplanacak!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü yarın İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

Mimar çift Çağlar Şendikici ve Damla Hepdündar evlendi!

İzmir Bornova Belediyesi mimarlarından Damla Hepdündar ile ACS Mimarlık'ın sahibi Çağlar Şendikici, Kaya İzmir Thermal & Convention'da düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

İzmir yatırıma doyacak!

AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, Türk Amerikan İşadamları Derneği’nin (TABA) Balçova Kaya Thermal’de düzenlediği toplantıya katıldı.

Atilla Kaya: Çeşme'ye mutlaka TOKİ konutları inşa edilecek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Çeşme ilçe ziyaretlerinde iki ilçeye müjdeler verdi. Kaya: "Çeşme'de dar gelirli insanlarımız mutlaka ev sahibi olacak. " dedi.

Kaya İzmir'den 2015'e merhaba!

2010 yılında hizmete açılan Kaya İzmir Thermal& Convention, '2015'e Merhaba' kokteylinde beşinci yılını kutladı Kaya İzmir Therraal & Convention Genel Müdürü Muzaffer Tağıl ve otel çalışanlarının konukları kapıda karşıladı.

Urla-Karaburun karayoluna heyelan nedeniyle kaya parçaları düştü!

İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle Urla - Karaburun karayolunun bir bölümüne, heyelan nedeniyle kaya parçaları düştü. Karayolları ekiplerinin, bölgede teraslama veya duvar çalışması yapacağı bildirildi...

Pınar Güngör evlendi!

Şefik-Melda Güngör 'ün kızları Pınar Güngör ile Osman - Tülay Özinan'ınoğulları Eren Özinan, İzmir Kaya Thermal and Convention Otel 'de düzenlenen tören ile dünyaevine girdi.

Kaya Prestige Konutları 'nda 304 bin liraya 2+1! Hemen teslim!

İzmir Kaya Prestige Konutları 'nda 1+1 ve 4+1 dairelerin satışı tamamlandı, projede satışı devam eden 2+1 dairelerin fiyatları 204 bin liradan başlıyor

İzmir Kaya Thermal Otel Haberi

İzmir Kaya Thermal Otel

Güney Koreli Doosan'ın iş makineleri ve forkliftlerini Türkiye pazarına sunan Sanko Makine, tereddütle başladığı 2013 yılının ilk 4 ayında satışlarını yüzde 17 artırmayı başardı. Bu yıla kadar satışlarının ağırlığını küçük kapasiteli makinelerin oluşturduğu Sanko Makine, 3. Köprü, yeni barajlar ve kentsel yenileme  gibi projelerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak daha büyük tonajlı makine pazarında iddiasını artıracak.


İzmir Kaya Thermal Otel'de Doosan'ın Ortadoğu ve Afrika bölgesi toplantısına evsahipliği yaptığı toplantıda Doosan'ın hem iş makinelerinin hem forktliftlerinin Türkiye distribütörlüğünü yaptıklarını hatırlatan Sanko Makine Pazarlama ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, "Doosan'ın forktlift departmanı her yıl bölge toplantıları yapıyor, bölge distribütörlerini belli ülkelerde topluyor. Ortadoğu ve Afrika ülkelerinin distribütörler toplantısı da 3 yıldır Türkiye'de yapılıyor. Bu bizim için büyük bir şeref. Sanko...