07 / 05 / 2024

izmir kiralık yazlık fiyatları

izmir kiralık yazlık fiyatları

Koronavirüs salgınıyla birlikte hem yaşam tarzları hem de tatil tercihleri değişti. Online eğitimler, online toplantılar yazlıklardan dönüşlerin uzamasına sebep oldu. Kovid-19 salgınından sonra tatil bölgelerine olan ilgi daha da artarken, konut piyasası da her geçen gün daha çok canlanıyor.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

İzmir'de kiralık ev sorunu büyüyor!

İzmir'de konut satışları hareketlenmeye başlandı.  FCTU İzmir'de konutlara talebin arttığını kiralık konut arzının daralmaya başladığını dile getirdi. 

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

İzmir'de kiralık konut stoku tükendi!

Türkiye'de kiralık ev sorunu gittikçe büyüyor. Özellikle İzmir'de kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

İzmir'de kiralık evlere talep arttı!

İzmir'de kiralık evlere olan talep artışı tavan yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, evlerinden tahliye edilmek istenen kiracılara önerilerde bulundu.

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

İzmir'de kiralık ev bulmak zorlaştı!

İzmir'de kiralık evlerde talep patlaması yaşanıyor. Özellikle Menderes'te kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

izmir kiralık yazlık fiyatları Haberi

izmir kiralık yazlık fiyatları

Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ekonomiyi olumsuz etkilerken, Ege bölgesindeki yazlık ev arayışları tekrar canlanmaya başladı. Ege sahil şeridinde yazlık ve konut imarlı arsa fiyatları olumlu şekilde etkilenirken, İzmir sahil şeridinde yazlıkların ve imarlı arsaların fiyatları enflasyonun çok çok üzerinde artmayı sürdürüyor 

İzmir’e kolay ulaşım bahçeli evlere talebi artırdı

İstanbul-İzmir-Çanakkale köprü bağlantısı, İzmir-Aliağa-Çandarlı otoyolu projesi ve İstanbul-Bursa-İzmir otoyol çalışmaları sebebiyle İzmir’e ulaşımın çok daha kolay hale gelmesi özellikle yazlık kullanıma uygun bahçeli evlere olan talebi oldukça artırdı. 

Bodrum ve Kuşadası’nda nüfus 4-5 kat arttı

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye göre, özellikle Kovid-19 salgını süreciyle birlikte, İstanbul’dan İzmir’e yoğun bir akın yaşanırken, en çok talep Güzelbahçe, Urla, Çeşme ve Karaburun ilçelerine oldu. Bodrum ve Kuşadası’nda da ilçelerin nüfusu yazın gelmesi ile özellikle 4-5 kat artış gösterirken, pandemiden...