08 / 05 / 2024

İzmir Kiraza devlet hastanesi mi yapılacak

İzmir Kiraza devlet hastanesi mi yapılacak

İzmir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi. 75 yatak kapasitesine sahip olacak hastane 58 dönümlük alanda inşa edilecek. Hastanede 3 ameliyathane bulunacak.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Siirt Devlet Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Siirt Devlet Hastanesi projesine ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020'de e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgisi sorgulandı!

Geçtiğimiz yıl e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgi sorgulaması yapıldı. Tapu sorgulaması en çok İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapıldı. 

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, İzmir depreminden sonra kapatılan 406 yataklı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ni Meclis gündeminde konuştu. Kılıç, "Depremin üzerinden 3.5 ay geçti ama hala ortada bırakın hastaneyi, adı bile yok" dedi.

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Dikili Devlet Hastanesi'nin ihale süreci mecliste!

İzmir'in Dikili ilçesinde yapılması planlanan devlet hastanesinin hizmete açılacağı tarih ve ihale sürecinin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

İzmir Kiraza devlet hastanesi mi yapılacak Haberi

İzmir Kiraza devlet hastanesi mi yapılacak

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi yapılacağını müjdeledi. Belediyenin mülkiyetini Sağlık Bakanlığı'na devrettiği Okka Taşı mevkiindeki 50 dönümlük alanda 3 ameliyathane yoğun bakım üniteleri, 40 cihazlık diyaliz merkezi, Heliport nakil alanı, 18 poliklinik doğum salonları bulunan devlet hastanesi yapılacak. Başkan Özçınar, "Kiraz, kendisine yetebilecek bir hastaneyi hak ediyor. Girişimlerimiz sonuç verdiği için mutluyuz" dedi. İzmir'e 145 km ile en uzak mesafeli ilçe olan Kiraz, yıllardır beklediği devlet hastanesine kavuşacak. 75 yataklı yeni devlet hastanesinin inşaat ve yapım çalışmaları, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanlığı'nca 2016 yılı ikinci dönem yatırım programına alındı.


Yatırım programında 


Başkan Özçınar 30 yataklı hastanenin hekim sayısı artırılarak bölgedeki tedavi hizmetlerinin sürekliliğinin sağlandığını kaydederek, "Kiraz'ın yıllardır süren kronik sıkıntılarının başında sağlık gelmektedir. Göreve geldiğimiz...