28 / 04 / 2024

İzmir Kırıklar kaçak yapı

İzmir Kırıklar kaçak yapı

İzmir Buca Belediyesi Kırıklar bölgesinde tespit edilen 13 kaçak yapının yıkımını tamamladı. Bir fırsatçının da hazine arazisine ‘satılık’ ilanı koyduğu görüldü.

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

İzmir Kırıklar kaçak yapı Haberi

İzmir Kırıklar kaçak yapı

İzmir'in akciğerleri konumunda bulunan Buca ormanlarında yaşanan işgale karşı seferberliği başlatan Buca Belediyesi, Kırıklar'da 50 dönümlük arazi üzerine inşa edilen ve içerisinde villa ve çiftlik evinin bulunduğu 13 kaçak yapıyı inceledi. 

Sabah Bölgeler Gazetesi'nde yer alan habere göre; yasal işlemlerin tamamlanmasıyla ormanları katledip inşa edilen villa, çiftlik evi ve gecekondu tipi 13 yapı, Buca Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Havadan ve karadan görüntülerle belirlenen kaçak yapıların yıkımında, bir fırsatçının Hazine arazisindeki ormanlık alana "satılık" ilanı koyması dikkat çekti. Mülk sahibi olduğunu söyleyen ve söz konusu ormanlık arazideki 2 bin 800 metrekarelik alanı çitlerle çeviren şahıs, Hazine arazisi ve içerisinde kaçak yapı için 400 bin TL para karşılığında satışını yapacağını kaydetti. 

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, vatandaşları devlet arazisini satanlara karşı uyarılarda bulundu....