30 / 04 / 2024

izmir konak sokak merdivenleri boyama

izmir konak sokak merdivenleri boyama

Sosyal medya üzerinden örgütlenen gruplar, Konak ilçesinde iki merdiveni gökkuşağı renklerine boyadı. Mithatpaşa Caddesi'ndeki Şehit Kemal Keser ile 186 Sokak merdivenlerini boyayan gençler üzerine "barış işareti" ile çiçek motifleri işledi...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Konak'ta 33 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 7. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi 8553 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 33 milyon TL'ye icradan satıyor...

İzmir Konak'ta 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir 18. İcra Dairesi İzmir Konak'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 10 milyon 660 bin 328 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Konak’a kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hatay bölgesinde yer alan riskli yapıların dönüşümüne ilişkin kararı bir sonraki aya bırakmadı ve belediye meclisini olağanüstü topladı.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

İzmir Konak'ta 85 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 5. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Kocakapı Mahallesi, 11153 ada 1 parselde yer alan arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için planlamalar hız kesmiyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, görevi sırasında ilçede gerçekleştirdiği projelere ilişkin konuştu. Gelecek planlarını da paylaşan Batur, İzmir Konak'taki dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi.

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

İzmir Konak'ta 76.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 3. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8602 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 76 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

izmir konak sokak merdivenleri boyama Haberi

izmir konak sokak merdivenleri boyama

İstanbul'da Beyoğlu ilçesindeki Salı Pazarı Yokuşu merpen basamaklarının, bir vatandaş tarafından gökkuşağı renkleriyle boyanması, "sokak merpenlerinin renklendirilmesi" şeklinde yeni bir eyleme yol açtı. 


Başta İspanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde, en dikkat çekici örnekleri sokak yapılarının üzerine yapılan resimler şeklinde gözlemlenen "sokak sanatı", Salı Pazarı Yokuşu'nun gökkuşağı renklerine boyanmasının ardından Türkiye'deki sokak merpenlerini de renklendirmeye başladı. 


İzmir'in Konak ilçesindeki Karataş semtinde de iki merpen gökkuşağı renklerine boyandı.


- Merpeni renkler ve motifler süsledi 


Mithatpaşa Caddesi'ndeki Şehit Kemal Keser ile 186 Sokak merpenlerini boyayan gençler, üzerine "barış işareti" ile çiçek motifleri işledi.


Mithatpaşa Caddesi'nden 305 Sokak'a ulaşımın sağlandığı Şehit Kemal Sokak merpeni, yeni görünümüyle çevre sakinlerinin beğenisi topladı. 


Gül motiflerinin de çizildiği merpen basamaklarına, desen olarak farklı tonlardaki boyalarla el izlerini de bıraktığı görülen gençlerin, yanlarında...