01 / 05 / 2024

izmir Konak Tramvayı projesi son durum

izmir Konak Tramvayı projesi son durum

Yapım çalışmaları son sürat devam eden Konak Tramvayı'nda bir zorlu etap daha tamamlandı.

Emlak Konut İzmir Konak parselleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO İzmir Konak 2 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Konak 2 Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Konak'ta metruk bina çöktü!

İzmir'in Konak ilçesinde metruk binanın duvarının bir bölümü çöktü. Binadan kopan beton parçaları park halindeki otomobilin üzerine düştü.

İzmir Konak'ta 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 8. İcra Dairesi tarafından Konak ilçesi Kocakapı Mahallesi'nde bulunan arsa 15 milyon 934 bin TL'ye satılıyor. İhale 12 Haziran 2019 günü saat 11:05'te gerçekleşecek.

İzmir Konak'ta tapu sevinci!

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde ikamet eden halk tapularına kavuşuyor. 'Çıtak arazisi' olarak adlandırılan bölgede yaşayan gecekondu sakinleri tapularını almanın mutluluğunu yaşıyor.

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.

İzmir Konak'a yeni sosyal tesis!

Konak Belediyesi’nin yeni yatırımı bu kez Beştepeler Semti olarak da bilinen 1. Kadriye Mahallesi’nde yükselecek.

İzmir Konak'ta yıkım tedirginliği!

İzmir'in Konak İlçesi Üçyol’daki Altıntaş Mahallesi'nde iki sene önce bina yapımı için açılan temel kapatıldı. Yol kayması başlayan bölgelerdeki binalarda yıkılma tehlikesi bulunuyor.

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icadan satılık işyeri!

İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan iki katlı depo niteliğindeki gayrimenkul 40 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir'de emlak fiyatları raylı sistemle uçtu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan 2017'de hizmete sunulan Karşıyaka tramvay hattı ve 16 Şubat 2018'de devreye alınan Konak tramvay hattı gayrimenkul fiyatlarını uçurdu.

Konak Tramvayı 24 Mart'ta açılıyor!

Geçtiğimiz sene Karşıyaka tramvayını hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24 Mart Cumartesi gününden itibaren Konak tramvayında da yolculu ön işletmeye başlıyor.

Konak Tramvayı'nda test sürüşleri başladı!

Hat imalatları tamamlanan Konak tramvayında test sürüşleri başladı. Halkapınar-Üçkuyular arasındaki ilk seferin yolcuları ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli gazeteciler oldu.

Konak Tramvayı'nın test sürüşü yapıldı!

Konak Tramvayı, minimum hızda gerçekleştirdiği ilk gabari test sürüşünü İzmirlilerin alkışları arasında başarıyla tamamlayarak sosyal medyada gündem oldu.

izmir Konak Tramvayı projesi son durum Haberi

izmir Konak Tramvayı projesi son durum


Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı kapsamındaki imalat çalışmalarında tempoyu giderek artırıyor. Projenin uygulama açısından en zor bölümünü oluşturan Konak-Alsancak hattının tarihinden önce tamamlanması planlanıyor.


Alsancak Garı önündeki imalat çalışmalarını İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılışına yetiştirmek için geceli-gündüzlü mesai harcayarak planlanan süreden 4 gün önce tamamlayan İzmir Büyükşehir ekipleri, Şair Eşref Bulvarı etabında da hızını kaybetmedi. Montrö Meydanı ile Çankaya arasındaki çalışmaların Kurban Bayramı öncesinde bitirilmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, iş takviminden bir hafta hızlı ilerleyerek trafik akışını da normale çevirdi.


Son hedef 18 Eylül

Kent trafiğinin üç kritik noktası için üç hedef tarih belirleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi ilk ikisini öngörülen süreden önce tamamladı. Büyükşehir üçüncü hedef ise Cumhuriyet Bulvarı üzerinden Gazi Bulvarı’na kadar olan kısımdaki çalışmaları 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın...