29 / 04 / 2024

izmir konak tünel inşaatı son durum

izmir konak tünel inşaatı son durum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İzmir'e yaptığı gezi sırasında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile yapımı Bakanlık tarafından gerçekleştirilen İzmir Konak tünelleri inşaat sahasında incelemelerde bulundu....

İzmir Narlıdere Metrosu'nda tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı!

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı. Böylece, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında önemli bir eşik daha geçildi. 

İzmir'e Kuzey Marmara Otoyolu için tünel yapılması talebi TBMM'de!

İzmir'in Süleymaniye köyünde Kuzey Marmara Otoyolunun geçeceği bölgeye tünel yapılması talebi üzerine yapılan işlemlerTBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Derin Tünel ihalesine 24 firma teklif verdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ile Bornova’yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik yeni yol projesinde yer alan 2.5 kilometrelik “derin tünel” için ihale yaptı. Kent trafiğine büyük rahatlık getirecek bu dev projeye tam 24 firma talip oldu.

İzmir Konak Tüneli seyahati 20 dakika kısalttı!

İzmir'de trafiğin rahatlatılması amacıyla yapılan Konak Tüneli, günlük 40 bin civarında araca hizmet vererek trafiğe nefes aldırdı. Geçen yıl hizmete açılan tünel, seyahat süresini 20 dakika kısalttı, akaryakıt ve işletme giderlerinde yıllık yaklaşık 30 milyon lira tasarruf sağladı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e tünel ve akvaryum müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Doğal Yaşam Parkı'na akvaryum, Gültepe'ye 2.5 kilometrelik tünel, Kadifekale ile Agora arasına yürüyen yol yapılacağını, kazılara da 3.5 milyon liralık kaynak ayrılacağını açıkladı .

İzmir'e 2,4 kilometrelik tünel yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla açılan Homeros Bulvarı'nı, Otogar'a bağlayacak yolda, yaklaşık 250 ağaca dokunmamak için tünel projesini devreye soktu.

Konak Tünelleri İzmir'i rahatlattı!

Açılışını 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Konak Tünelleri, kent trafiğini rahatlattı. Tünellerden bir ay gibi kısa sürede beklenenin üzerinde araç geçtiği öğrenildi.

İzmir Konak Tünelleri 30 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde yapımına başlanan Konak Tünelleri'yle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, tünellerden günde 17 bin aracın geçtiğini, yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlanacağını söyledi.

Konak Tüneli plana işlenmedi mi?

İzmir'in merkezinde trafik sorununu büyük ölçüde çözeceği iddia edilen Konak Tüneli sonunda açıldı. 150 milyon lirayla ihaleye çıkılan ama 310 milyon lira harcanan tünel, araç trafiğini ne kadar rahatlatacak onu zamanla göreceğiz.

Konak Tünelleri İzmir'e ivme kazandıracak!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Baki Çoban, Konak Tünelleri'nin, İzmir'in şehir içindeki en yüksek maliyetli projesi olduğunu ve kente ivme kazandıracağını ifade etti.

Tuzla atıksu havzası tünel inşaatı devam ediyor!

Tuzla'da Akfırat ve Tepeören Mahalleleri'nin atıksularını tünel vasıtası ile Tuzla İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ne aktaracak Tuzla atıksu havzası tünel, kolektör ve şebeke inşaatı devam ediyor.

Konya Ovası Mavi Tünel projesinin inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin GAP’tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında çalışmaları yürütülen ‘Mavi Tünel’ ile Akdeniz’e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Mavi Tünel projesiyle ilk kez Konya Ovası'na su veriliyor!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

izmir konak tünel inşaatı son durum Haberi

izmir konak tünel inşaatı son durum


Başbakan Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile yapımı Bakanlık tarafından gerçekleştirilen İzmir Konak tünelleri inşaat sahasında incelemelerde bulundu. 


Binali Yıldırım ve Karayolları Genel Müdürlüğü Bölge yetkililerinden çalışmalara ilişkin bilgi alan Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Yıldırım'ın adaylığının açıklandığı, CHP'den de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeniden aday gösterildiği anımsatılarak, iki güçlü ismin İzmir'de yarışacağını ve bunu nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine, "Benim için benim adayım önemli. Benim adayımdan daha güçlüsünü görmüyorum" dedi.


Konusuna hakimliği, bilgisi, uluslararası alanda deneyimi ve tecrübesi dikkate alındığında Binali Yıldırım'ın en ideal aday olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bu iş bizim işimiz. Meslek olarak bizim işimiz. Bakanımız zaten alt yapı, üst yapı konularında çok çok uzman bir arkadaşımız. 3 dönem ulusal...