01 / 05 / 2024

izmir konut fiyatı

izmir konut fiyatı

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Güleroğlu, "İstanbul'daki çok yüksek artış nedeniyle yatırımcı İzmir'e doğru kaydı. Son 2-3 yıldır Bayraklı ilçesi çevresinde yüksek katlı binalar yapıldı, Manhattan projeleri... Rakamı artıran kısım da o." dedi.

Türkiye konut fiyat artışında dünyayı solladı! İstanbul, İzmir, Ankara zirvede!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım, köşesinde Türkiye'deki konut fiyatlarını kaleme aldı. Yıldırım, Türkiye'nin konut fiyat artışında dünyayı solladığına dikkat çekti. İşte Yıldırım'ın o yazısı...

Konut fiyat artışında İzmir farkı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Nedim Bubik bugünkü köşe yazısında İzmir'in konut fiyat artışını kaleme aldı. 

İzmir'de konut fiyat artışı İstanbul'u solladı!

Türkiye'de konut fiyatları mayıs ayında yüzde 10,6 artış gösterdi. İstanbul'da konut fiyat artışı ise Türkiye ortalamasının altında kaldı. Konut sektörünün en canlı yaşandığı megakent İstanbul'da metrekare fiyatları bir yılda yüzde 5,8 yükseldi.

Bakırköy'de ortalama konut fiyatı 1.3 milyon TL!

Bakırköy‘de ortalama konut fiyatı 1 milyon 360 bin TL. İlçedeki 1 oda 1 salon ile 6 oda 2 salon konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 566 bin ile 3 milyon 904 bin TL arasında değişiyor...

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Şubat'ta yüzde 0,76 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76 artarak 217,84'e yükseldi...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2018!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı..

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında artış gösterdi!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 10,12 oranında artarken, reel olarak ise yüzde 0,21 oranında azalış kaydetti.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2018!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Şubat 2018 Raporu'nu açıkladı.

Nidapark Ayyıldız konut fiyat listesi!

Toplam 95 daireden meydana gelen Nidapark Ayyıldız konut fiyat listesi kapsamında fiyatlar 689 bin RL'den başlıyor ve 2 milyon 687 bin TL'ye kadar ulaşıyor...

Küresel konut fiyat artışında Türkiye 5’inci sırada!

2017’de küresel konut fiyat artışına göre Türkiye dünyada 5’inci sırada geliyor. Raporda, Türkiye’de fiyatların 1 yılda yüzde 11.2 arttığı görüldü.

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Aralık ayında arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Aralık 2017 dönemine ilişkin konut fiyat endeksi sonuçları açıklandı.

izmir konut fiyatı Haberi

izmir konut fiyatı

Konut fiyat artışında dünyada 6'ncı olan İzmir, Türkiye'de İstanbul'dan sonra konut fiyatı en çok artan il oldu.


İngiliz emlak şirketi Knight Frank'ın küresel konut şehirler endeksinde 156 kentteki fiyat değişikliklerini hesapladığı rapora göre, Türkiye'de en çok artış yüzde 25'lik oranla İstanbul'da görüldü. Dünya genelinde konut fiyatı artışı ortalamasının yüzde 4,4 olarak belirlendiği çalışmada, İzmir'deki artışın yüzde 16,5 olduğu kaydedildi.


Artış oranlarına göre yapılan ilk 20 şehir sıralamasında İstanbul dünya 2'ncisi, İzmir dünya 6'ncısı oldu. Sıralamada Türkiye'deki son il olan Ankara ise yüzde 12,4'lük artışla 13. kent oldu.


Türkiye'de sıralama değişti


İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce fiyat artışında İstanbul, Ankara, İzmir şeklinde olan sıralamanın, artık İstanbul, İzmir, Ankara şekline dönüştüğünü söyledi.


Bu değişikliğin çeşitli sebepleri bulunduğuna...