05 / 05 / 2024

İzmir KOSBİ

İzmir KOSBİ

İzmir’in en büyük organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) sanayiciler için yeni parselasyon çalışmalarında tapu dağıtım aşamasına gelindi.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İzmir KOSBİ'de 2. etap tapuları teslim edildi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ), yapılan parselasyon çalışmaları kapsamında ikinci etabın tapuları da sahiplerine törenle teslim edildi.   

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

İzmir KOSBİ'de tapu sevinci!

İzmir’in en büyük organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) sanayiciler için yeni parselasyon çalışmalarında tapu dağıtım aşamasına gelindi.

İzmir-İstanbul Otoyolu ile yatırımlar artacak!

Türkiye'nin Sanayi Üsleri 2 Eylül 2016 Türkiye'nin lojistik bakımdan en avantajlı bölgelerinden birisi olan İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, (KOSBİ) hızlı adımlarla büyümesini sürdürüyor.

Fikri Işık: Yatırımlarda önemli reformlar gerçekleşecek!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) faaliyete başlayan 9 yeni fabrikanın toplu açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yatırılarda yeni ve önemli reformlar gerçekleşeceğini belirtti.

KOSBİ'li sanayiciye yılda yarım milyonluk kazanç!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) elektrik dağıtım şebekesinde gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları sonucunda bölge sanayicisine her yıl 500 bin TL kazandırdı.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

KOSBİ arıtma tesisini büyütüyor!

Hayata geçirdiği arıtma tesisiyle örnek teşkil eden Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ). İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA)'nda düzenlenen protokol töreniyle birlikte projenin ikinci etabı için gerekli olan 1.5 milyon liralık imzayı attı.

Kemalpaşa OSB çevre duyarlılığı projesi ilerliyor!

İzmir'in önde gelen firmalarına ev sahipliği yapan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde, başlatılan çevre duyarlılığı projesi kusursuz işliyor. Bünyesinde 490 sanayi tesisini barındıran KOSBİ, projesi ilerlemeye devam ediyor.

KOSBİ, güneş enerji santrali kurdu!

İzmir Kalkınma Ajansının (İZKA) 'Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri' destek programı kapsamında güneş enerji sistemi kuran KOSBİ bu sayede arıtma tesisinin elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayacak.

İzmir KOSBİ Haberi

İzmir KOSBİ

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) Temmuz ayı Müteşebbis Heyet Toplantısı  İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda,  İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın başkanlığında gerçekleştirildi.


Toplantıda, uzun zamandır süren parselasyon çalışmalarında gelinen son noktanın değerlendirildi. “Üretim teşvik paketi” adıyla bilinen “Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” kapsamında bilgiler verildi.


 KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, yeni parselasyon çalışmalarında sona geldiklerini ve bu kapsamda 263 sanayi parseli ve hizmet destek alanına tapularının verildiğini söyledi. Porsuk, “1. Etap parselasyon uygulamamız, tapu tescil süreçlerinin tamamlanması için Kemalpaşa Tapu Müdürlüğü’ne teslim edildi. 1’inci Etap içerisinde kalan parsellere ait tapuların dağıtımına kısa bir süre sonra başlanacak. 2’nci Etap parselasyon uygulaması ise son değişikliler ile ilgili düzeltmeler tamamlandıktan...