03 / 05 / 2024

İzmir Limanı onaylandımı

İzmir Limanı onaylandımı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca 2012’de kruvaziyer ve yük limanı olarak ikiye ayrılan İzmir Limanı’nın yeni imar planına Büyükşehir’den de olumlu görüş geldi.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Müteahhitten 5 milyon liralık vurgun! Aynı daireyi birden fazla kişiye sattı!

İzmir'de bir müteahhit, iddialara göre bir apartmanda 5 kişiye sattığı daireleri aynı zamanda farklı kişilere de satarak 5 milyon liralık vurgun yaptı.

Asgari ücretli çalışanlara bayram ikramiyesi var mı? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

"Asgari ücret ikramiyesi onaylandı mı son dakika? Asgari ücretliye bayram ikramiyesi verilecek mi?" sorularının yanıtları sık sık araştırılmaya başlandı. Peki asgari ücretliye ikramiye onaylandı mı?

Cumhurbaşkanı duyurdu! İstanbul, Ankara ve İzmir için müjde! Ücretsiz oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir için müjdeyi verdi. İşte detaylar!

Asgari ücretli bayram ikramiyesi alacak mı? Asgari ücret bayram ikramiyesi onaylandı mı, Resmi Gazete’de yayımlandı mı?

Asgari ücretliye bayram ikramiyesi  yatacak mı? Emekliler bayram ikramiyesi ödemelerini beklerken asgari ücret çalışanları da kendilerine de ikramiye yatıp yatmayacağını araştırıyor. 1.100 TL olan ikramiye ödemeleri yüzde 82 oranında zamla beraber 2 bin TL'ye yükselmişti. İşte detaylar...

Emeklilik başvurusu yapanlar hemen bakın! Emeklilik başvurunuz onaylandı mı? Evrak tabi için bunları yapın! 

Emeklilik şartlarını yerine getirerek başvuruda bulunan vatandaşlar emekliliğim onaylandı mı?’ ‘DYS evrak takibi nasıl yapılır?’ gibi sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki emeklilik başvurunuzun onaylandığını nasıl öğrenebilirsiniz? 

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?

TOKİ başvuru durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. “TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de konut satışları düştü mü?

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre 2019 yılı Ekim ayında İzmir’de 9 bin 12 olan konut satışı, 2020 yılı Ekim ayında yüzde 24,0 oranında azaldı ve 6 bin 846 oldu.

İzmir'de tarım arazilerine konut inşa edildiği iddiası!

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, “Hobi bahçeleri” ismi altında tarım arazilerinin parçalara bölünerek üzerine konutlar yapıldığı iddialarına ilişkin konuştu...

İzmir Limanı onaylandımı Haberi

İzmir Limanı onaylandımı

Daha önceki plana kruvaziyer limanına 96 bin metrekare AVM yapılmasına imkan verdiği için itiraz eden Başkan Aziz Kocaoğlu, yeni planla ilgili ön inceleme yaptığını belirterek, şöyle dedi: 


“4 bin 500 metrekare ticari alan, 34 bin metrekare otel, 3 bin 500 metrekare kongre merkezi, 3 bin metrekare de idare bina yapılacak. Kentin otel ve kongre merkezine ihtiyacı var. İtirazım olmaz....