06 / 05 / 2024

izmir lunapark

izmir lunapark

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, "Bu bölgeler yeşil ve sosyal donatı alanları olarak kullanılabilir. Hatta çocuklara dönük bir proje geliştirerek lunapark ve oyun alanları yapılabilir" dedi.

Novada Outlet Söke'de lunapark keyfi başladı!

Çocuk Eğlence Dünyası Konsepti ile çocuklu ailelere özel imkânlar sağlayan Novada Outlet Söke, bu sefer de bünyesine kattığı lunapark ile eğlence severlerin akınına uğru yor...

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

İBB'nin Lunapark Gazinosu arazisini alması yargıya taşındı!

İBB Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Vatan Caddesi üzerinde yer alan Lunapark Gazinosu'nun arazisi 370 milyon TL bedelle İBB tarafından alınmasını değerlendirdi. Konu yargıya taşındı.

FETÖ'den İzmir'de 80 milyonluk arsa vurgunu!

Gediz Üniversitesi'ne hastane yapılması şartıyla 80 milyon lira değerindeki arsasını bağışlayan Hatice Bahriye Yağcı, üniversitenin FETÖ’nün kontrolünde olduğunu öğrenince hukuka başvurdu. FETÖ, arsaya hastane değil ama lunapark yapmış.

İBB, Lunapark Gazinosu'nun arazisini aldı!

İBB'nin satın almak istediği arazilerle ilgili teklif oybirliğiyle kabul edildi. Araziler içinde en dikkat çekici olan Lunapark Gazinosu'nun arazisi.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Önder Coşkun: İzmir'e fuarland lazım!

İzmir'e "Fuarland" gibi bir merkez kurulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek isteyen Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, yetkililer destek sözü verirse yatırım yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

İzmir'deki askeri alanlar lunapark mı olacak?

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, "Bu bölgeler yeşil ve sosyal donatı alanları olarak kullanılabilir. Hatta çocuklara dönük bir proje geliştirerek lunapark ve oyun alanları yapılabilir" dedi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

Bursa Karacabey'de lunapark inşaatı bitme aşamasında!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan Lunapark inşaatı bitme aşamasına geldi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, lunapark inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

izmir lunapark Haberi

izmir lunapark



Başbakan Binali Yıldırım'ın şehir içinde bulunan kışlaların ve askeri alanların şehir dışına taşınacağını açıklamasının ardından, İzmir Şehir Plancıları Odası'ndan bir öneri geldi.


İzmir'de şehir içinde bulunan askeri alanların kentin son kalan en değerli yerleri olduğunu ifade eden Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, "Bu bölgeler yeşil ve sosyal donatı alanları olarak kullanılabilir.


Hatta çocuklara dönük bir proje geliştirerek lunapark ve oyun alanları yapılabilir. Biz çok geniş olan bu askeri alanların her birine bir meydan kazandırılarak bu meydanlara 'demokrasi meydanları' ismi konulmasından yanayız" dedi.




Yeni...