02 / 05 / 2024

İzmir makilik alanda yangın çıktı

İzmir makilik alanda yangın çıktı

İzmir'de makilik alanda yangın çıktı. Aliağa ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 20 hektarlık alan yandı. Köy mezarlığının da etkilendiği yangının kontrol altına alındığı, soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Tunç Soyer: İzmir’de 248 hektarlık alanda dönüşüm seferberliğine hız verdik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim depreminden sonra kısa zaman içerisinde mucizeler yarattıklarına dikkat çekerek, "İzmir’de 248 hektarlık alanda yürüttüğümüz büyük dönüşüm seferberliğine hız verdik" dedi.

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işi ihalesi bugün!

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi, hizmet alımı bugün saat 11:00'de açık artırma ile ihale edilecektir.

Tokat'ta 8 alanda arazi toplulaştırması yapılacak!

Tokat'ın Yeşilyurt ve Sulusaray ilçelerinde bulunan 8 alanda arazi toplulaştırması yapılacak. Toplulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ahmet Misbah Demircan: 20 bin metrekarelik alanda dönüşümü başlattık!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "277 yapının bulunduğu 20 bin metrekarelik alanda dönüşümü başlattık. Burada tarih yazılıyor" dedi. Beyoğlu Belediyesi'nin projeleriyle, çevresel, tarihi, mimari ve kültürel değerleri korunarak yeniden yapılandırılıyor.

İzmir Büyükşehir’den Alsancak Stadı için bedelsiz tahsis!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Stadı'nın bulunduğu alanda yeniden bir stadyum inşa edilebilmesi amacıyla, kendi mülkiyetinde bulunan 4 bin 239 m² arsayı 25 yıl süreyle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne “bedelsiz” olarak tahsis etti.

Kınık’a RES kuruluyor!

İzmir Kınık'ta, özel bir şirket tarafından kurulacak rüzgar enerji santrali (RES) için çalışmalara başlandı. RES için yollar genişletilirken, türbinlerin kurulacağı alanda yer alan ağaçlar kesildi.

Osmancık'ta 160 hektarlık alanda dönüşüm yapılacak!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Karataş, ilçede 160 hektarlık alanda kentsel dönüşüm yapılacağını söyledi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm projesi uygulanacak!

İzmir Gaziemir'de 122 hektarlık alanda 'en büyük kentsel dönüşüm projesi' için düzenlenen yarışmada 5 eş değer proje kamuoyuna sunuldu.

İzmir Karabağlar'da yıkım çalışmaları başladı!

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüme ilişkin çalışmalar sürerken Vatan Mahallesi 9195/10 Sokak'ta 23 parselden oluşan ve 56 gecekonduyu kapsayan alanda yıkım çalışmaları başladı.

Yapılan yatırımlar İzmir'in reytingini yükseltti!

İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir- Ankara Hızlı Treni, Çandarlı Limanı, enerji başta olmak üzere birçok alanda yapılan yatırımlar İzmir'in reytingini yükseltti; yatırımcılar rotayı bölgeye çevirdi.

Bursa'da 300 dönüm alanda kamulaştırmalar başladı!

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi. Altepe, "300 dönüm alanda kamulaştırmalara başladık. Bizde limit yok" dedi.

İranlı bakandan 300 alanda yatırım daveti!

İran Sanayi ve Maden Bakanı Nematzade “300 alanda yatırım listesi hazırladık. Bir hafta için çeşitli dillerde yayınlayacağız. Türk işadamlarını yatırıma bekliyoruz” dedi.

Vadistanbul'un Bulvar etabına uluslararası alanda ödül!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

İzmir makilik alanda yangın çıktı Haberi

İzmir makilik alanda yangın çıktı

Aliağa ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 20 hektarlık makilik alan yandı.


Karaköy mahallesi Mazı tepesi mevkisinde, akşam üzeri henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Çok sayıda arazöz, itfaiye araçları, 2 yangın söndürme uçağı ile bir helikopterin müdahale ettiği yangında yaklaşık 20 hektarlık makilik alanın yandığı öğrenildi.


Köy mezarlığının da etkilendiği yangının kontrol altına alındığı, soğutma çalışmalarının sürdüğü...