18 / 05 / 2024

İzmir Mithatpaşaya kent meydanı mı yapılacak

İzmir Mithatpaşaya kent meydanı mı yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başladı. Proje 36 milyon 475 bin 519 TL'ye malolacak ve denize kesintisiz ulaşımın sağlandığı meydan oluşturulacak.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Singapur'da eko akıllı kent inşa ediliyor: Yaşam 2023'te başlayacak!

Doğaya zarar vererek daha fazla yol gidilemeyeceğini bazı ülke ve toplumlar kabullendi. Singapur bunlardan biri oldu. Yeni kurmakta oldukları eko-akıllı kent tüm dünyaya örnek olacak nitelikte...

İzmir nasıl dirençli kent olur?

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem ve 2 Şubat 2021 tarihinde yaşanan sel felaketi, dirençli kent kavramının önemini gözler önüne serdi. Uzmanlar, afete hazırlık ve dirençli kent konularında açıklamalar yaptı...

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Evora İzmir'de yüzde 10 indirim ve 180 aya varan vade!

Evora İzmir'de yüzde 10 indirim ve 180 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte Evora İzmir 2020 kampanyası detayları....

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

İzmir Mithatpaşaya kent meydanı mı yapılacak Haberi

İzmir Mithatpaşaya kent meydanı mı yapılacak

Altgeçit inşaatında trafiği aksatmamak amacıyla kara tarafında 3 şeritli servis yolu açılırken burada bulunan ağaçlar fidanlıkta rehabilite edilecek ve inşaat sonrasında yine aynı bölgeye dikilecek. Alt geçit 36 milyon 475 bin 519 TL'ye malolacak ve üstünde farklı tasarım ve peyzajlarıyla denize kesintisiz ulaşımın sağlandığı meydan oluşturulacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi,Mavişehir'den İnciraltı'na uzanan kıyı şeridinin yeniden tasarlanması hedefiyle başlatılan "İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi" kapsamında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini de rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde tasarladığı karayolu alt geçidinde inşaat çalışmalarına başladı. İnşaat 500 günde tamamlanacak. Toplam bin 150 metre uzunluğundaki karayolu alt geçidinin yapım çalışmaları sırasında trafiğin aksamaması için, 3 gidiş- 3 şerit gelişi korumak amacıyla yolun iki kenarına kademeli olarak servis yolu yapılması...