18 / 05 / 2024

İzmir Müyesser Turfan Güçsüzler Evi nerede

İzmir Müyesser Turfan Güçsüzler Evi nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokakları kendine ev edinmiş kimsesizlerin barındığı Müyesser Turfan Güçsüzler Evi’ni yeniledi. Evsiz vatandaşların sıcak yuvası olan Örnekköy’deki tesis, bakıma ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmaya devam edecek.

İzmirli depremzedelere verilen emsal artışı eridi mi?

İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İzmirli depremzedelere verilen emsal artışını ve inşaat sektöründeki fahiş fiyatları değerlendirdi.

Sonraki deprem İzmir’de enkaz bırakır!

İzmir Müteahhitler Derneği (İMDER) Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, şehir içerisindeki gecekonduların acil olarak dönüşmesi  gerektiğini dile getirerek olası deprem için alınacak önerileri anlattı.

İzmir’de Eylül ayında 8 bin 153 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) İzmir Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, İzmir'de Eylül ayında 8 bin 153 konut satıldı.

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

İSKOM'dan Ukra City mağdurlarına açıklama!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt ve Özyurtlar temsilcisi Selim Vural ile Ödül İstanbul projesinin son durumu hakkında görüştü...

İZTO'da imar barışı masası kurulacak!

İZTO ve İzmir Müteahhitler Derneği'nin işbirliğiyle 'İş sağlığı ve güvenliği', 'İmar barışı ve 'Mesleki Yeterlilik Belgesi' bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar barışıyla ilgili bilgiler verildi.

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Ukra'ya mağdurlardan tek kuruş yok!

Ukra City Komşuları Derneği Başkanı Müyesser Dulundu, Ukra'ya karşı izleyecekleri yolla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

Müyesser Dulundu yeniden UKOM başkanı!

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) olağan genel kurulu toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla, Müyesser Dulundu yeniden UKOM Başkanlığına seçildi.

Karşıyaka Şemikler cami alanı imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi ‘Cami’’ olarak planlanmasına yönelik İzmir Müftülüğü tarafından sunulan imar planı askıya çıktı...

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına CİMER çağrısı!

Ukra City Komşuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesini duyurmak için tüm Ukra mağdurlarına çağrı yaptı.

Ziya Dağlıer: Yabancıya konut satışında rekor bekliyoruz!

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) Başkanı Ziya Dağlıer 1 milyon dolar ve üzeri gayrimenkul alana vatandaşlık hakkı verilmesi kararını olumlu karşıladıklarını vurguladı, yabancıya konut satışında rekor beklediklerini söyledi.

İzmir Çamdibi imar planları bitmek üzere!

İzmir Müteahhitler Federasyonu'na konuk olan Bornova Belediye başkanı Olgun Atilla, müteahhitlerin sorularını cevapladı.Atilla, “Çamdibi’nde planlarımızı bitirmek üzereyiz." dedi.

İzmir Müyesser Turfan Güçsüzler Evi nerede Haberi

İzmir Müyesser Turfan Güçsüzler Evi nerede

Ağır yaşam koşullarında sokakta yaşam mücadelesi veren vatandaşlara hizmet veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Müyesser Turfan Güçsüzler Evi yenilendi. Ekonomik, ailevi ya da ruhsal nedenlerle sokakta yaşayan, akli dengesi yerinde olan, kendi işini yapabilir derecede sağlıklı ve sürekli tedavi gerektiren hastalığı bulunmayan kimsesizler ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı huzurevlerinde kalmak için sıra bekleyen 60 yaş üstü erkeklerin yararlandığı Örnekköy’deki Güçsüzler Evi, yenilenen yüzüyle ‘evsiz’lerin özellikle soğuk havalarda ‘sıcak yuva’sı olmaya devam edecek. 


Büyükşehir Belediyesi Müyesser Turfan Güçsüzler Evi’nin 45 kişilik kapasitesi olduğunu hatırlatan yetkililer, havaların çok soğuk olmamasına rağmen tesiste halen 39 ihtiyaç sahibini misafir ettiklerini belirtti. Tüm yıl boyunca kimsesizlere hizmet verdiklerini hatırlatan yetkililer, “Amacımız, yokluklarla boğuşan kimsesiz vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek, onların sokaklar, kaldırımlar, bankamatikler...