03 / 05 / 2024

izmir otoyolu son durum

izmir otoyolu son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul-İzmir arası yolun kısa süre sonra tamamlanacağını ve iki şehir arasındaki sürenin 3 saat 15 dakikaya düşeceğini söyledi.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

TOKİ İzmir projesinde son dakika! 614 konutluk yeni proje için tarih resmen belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Aliağa projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte 614 konutluk proje ile ilgili detaylar...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir'e son dakika uyarısı: O fay hattı zorlamaya başladı! 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de son dönemde yaşanan depremlerin 2 bin senedir kırılmadığı belirlenen Tuzla Fayı ile ilişkili olduğuna dikkat çekerek, bu fayın yakın gelecekte kırılma olasılığının olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesinde son dakika... Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tam 209 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesindeki 209 konutun ihalesi yarın yapılacak.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı!

Asya ve Avrupa kıtalarının birbirine bağlanmasını sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi bugün açılıyor!

Asya ve Avrupa kıtalarının birbirine bağlanmasını sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi bugün hizmete sunulacak. 

Kuzey Marmara Otoyolu son durum 2021!

Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu projesi hızla tamamlanıyor. Proje proje ne zaman hizmete açılacak? İşte Kuzey Marmara Otoyolu son durum 2021...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, merakla beklenen Kuzey Marmara Otoyolu projesinin son kesiminin hizmete açılacağını söyledi.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açılış için gün sayıyor!

İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 26 Aralık tarihinde açılacak

izmir otoyolu son durum Haberi

izmir otoyolu son durum

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık ve TBMM Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu anımsatan Erdoğan, "Gerek ulusal bazda gerek uluslararası bazda Binali Bey'in deneyimi, tecrübesi çok çok önemli." dedi.

Marmaray, Avrasya Tüneli, üçüncü köprü ve yeni havalimanı gibi projelerde Yıldırım'ın emeği olduğunu söyleyen Erdoğan, "Olayı bir defa büyük düşünmeye mecburuz. Büyük düşündüğümüz zaman karşısına çıkarılan adayların İstanbul gibi bir şehirde böyle bir misyonunun olması söz konusu mu? Değil." diye konuştu.

- "Eserini ortaya koy onunla konuş"

İstanbul'a bu misyona sahip bir aday gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Çıkmış diyor ki o aday, 'Erdoğan İstanbul'a aday olduğu zaman ne tecrübesi vardı'. Önce kendine gel sen, ben o göreve...