02 / 05 / 2024

İzmir Park AVMye nasıl gidlir

İzmir Park AVMye nasıl gidlir

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM kapılarını açtı. atandaşların büyük ilgi gösterdiği AVM 500 kişiye istihdam sağladı.

İzmir Park yılbaşında açık mı?

İzmir Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park yılbaşında açık mı? İzmir Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İzmir Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İzmir Park Kurban bayramı çalışma saatleri!

İzmir Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İzmir Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

Doğa Park Life Eylül sonunda satışta!

Doğa Park Life Eylül sonunda satışa çıkıyor. İzmir Gaziemir'de hayata geçirilecek olan projede 42 adet lüks konut yer alacak.

Mia Park Menderes satışa çıktı! 400 bin TL'ye!

İzmir Menderes'te inşa edilen Mia Park Menderes satışa çıktı. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı proje 18 ay sonra sahiplerine teslim edilecek...

Çiğli Park Yücesoy'un yüzde 50'si satıldı!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen Park Yücesoy projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 2 blok olarak inşa edilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Karaman Akçaşehir'de çocuk parkı açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, 'kardeş kent' Karaman Akçaşehir'de yapımını tamamladığı çocuk parkının açılışını yaptı. 4 bin metrekarelik alana kurulan parkta, çocuk oyun alanı, spor sahası ve spor alanı da oluşturuldu.

İzmir Bayraklı Teras Park açıldı!

İzmir Bayraklı'ya inşa edilen Teras Park kapılarını ziyaretçilere resmen açtı. Projenin açılış kurdelesini Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti.

İzmir Şehit Hakan Ünal Parkı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Ünal Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek zemininde renkli zeka geliştirici çocuk oyunlarıyla “özel bir park” haline getirdi.

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içinde başlıyor!

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içerisinde temel atılacak. Satışların da aynı dönemde başlayacağı Palmiye Park Fiora projesinde 154 konut yer alıyor...

Menderes Gençlik Parkı sil baştan!

İzmir'in Menderes ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nda yenileme çalışmaları başlatıldı. Kemalpaşa mahallesindeki alanın kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

İzmir Karabağlar'daki 23 park yenilendi!

İzmir Karabağlar Belediye ekipleri, parkları yenilemek ve yeni parklar oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Nefes alacak yeni alanlar oluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 23 parkta revizyon çalışması gerçekleştirdi.

İzmir'e 40 bin metrekarelik central park geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da hayata geçireceği central park için düğmeye bastı. 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park İzmir için ilk kazma 2016'nın ilk çeyreğinde vurulacak.

İzmir Park AVMye nasıl gidlir Haberi

İzmir Park AVMye nasıl gidlir


İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM kapılarını açtı. atandaşların büyük ilgi gösterdiği AVM 500 kişiye istihdam sağladı. Açılışa Savranoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savranoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Savranoğlu, kentin ilk yerel AVM'sini kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. AVM'nin toplam 32 bin metrekarelik bir alana kurulduğunu belirten Savranoğlu, "Tamamen kendi özkaynaklarımızla inşa ettiğimiz ilk ve tek yerel AVM olan İzmirpark'ta 500 kişiye iş imkanı sunulacağı gibi, ilk LEED sertifikalı AVM olarak da bir başarıya imza atacak" dedi.


Çevre dostu bina 

Ayda 500 bin ziyaretçiyi hedeflediklerini kaydeden Murat Savranoğlu, "Otopark kapasitemizi 500 araç olarak planladık. Bunlara ek olarak AVM'nin en...