30 / 07 / 2024

İzmir Pasaport sahil

İzmir Pasaport sahil

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kıyı şeridi projesi kapsamında yenilediği Pasaport’taki kaldırımlarda derin çatlaklar oluştu. Deniz tarafındaki dolgu alanında da kayma var.

İzmir sahil şeridindeki yapılar acilen dönüşüme girmeli!

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada deprem dirençli kent olma yolunda çok geç kaldıklarını belirterek, İzmir sahil şeridindeki yapıların  acilen dönüşüme girmesi gerektiğini söyledi. 

Bu şehirlerden konut alanlar kaybetti! ‘Büyükşehir’ ve ‘sahil’ detayı şaşırttı!

Açıklanan detaylara göre yatırımcılarına reel anlamda en fazla kaybettiren kentler arasında sahil kesimindeki Adana, Antalya, Bursa, Samsun, İzmir gibi büyükşehirler dikkat çekti.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Arma Gaziemir ve Sahil Konakları projeleri bu yıl tamamlanacak!

Yunusoğlu İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'deki "Sahil Konakları" projelerini 2017'de tamamlanacak.

İzmir Sahil Konakları'nda 2. etap başladı!

Yunusoğlu İnşaat A.Ş. imzasıyla İzmir Sahilevleri'nde hayata geçirilen İzmir Sahil Konakları'nda 2. etap başladı.

İzmir Pasaport'taki seyir terası inşaatına inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pasaport’taki seyir terasını yeniden inşa ediyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri bölge için inceleme başlattı.

Çukuraltı Sahil Projesi'nin iptal kararına tepki!

Bir bölümünde kumsalın betona çevrilmesi nedeniyle tartışmalara neden olan Çukuraltı Sahil Projesi, Temiz İzmir Derneği’nin açtığı dava sonucunda iptal oldu. İlçe Belediye Başkanı Soylu, kararın arından CHP’yi hedef alırken, İlçe Başkanı Pala sert konuştu.

İzmir Pasaport'taki çatlak kaldırımlar onarıldı!

HER gün binlerce İzmirli'nin yürüyüş yaptığı, bisiklete bindiği Pasaport'ta deniz kıyısındaki kaldırımlarda oluşan çatlaklar endişe yaratınca İzmir Büyükşehir Belediyesi harekete geçti ve yarık kısımlar betonla dolduruldu.

İzmir Pasaport’taki kaldırımlarda çatlaklar oluştu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kıyı şeridi projesi kapsamında yenilediği Pasaport’taki kaldırımlarda derin çatlaklar oluştu. Deniz tarafındaki dolgu alanında da kayma var.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 2.etap çalışmaları başladı!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı karayolu geçidi yapım çalışmalarında ikinci etaba başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, deniz tarafında açtığı yeni servis yolu sayesinde 3 şerit trafiği koruyarak inşaata devam ediyor.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 2.etap çalışmaları başlıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı karayolu geçidi yapım çalışmaları sırasında trafik sıkışıklığına önlem olarak “kara tarafına” servis yolu açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hafta başından itibaren “deniz tarafında” da çalışmalara başlıyor.

İzmir Pasaport sahil Haberi

İzmir Pasaport sahil

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Pasaport'taki yenilediği kaldırımlar S.O.S vermeye devam ediyor. Pasaport semtinde, deniz kıyısındaki kaldırımdaki çatlaklar daha da belirgin oldu. Bisiklet yolu ile kaldırım arasındaki yarığın genişliği yaklaşık 10 santimetreyi buldu. Deniz tarafından bakıldığında ise dolgu alandaki şişlik dikkat çekiyor.


PARALAR ÇÖPE GİTTİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi iki yıl önce Konak Pier ile Cumhuriyet Meydanı arasında kıyı şeridini düzenledi. 2 milyon 138 bin liraya mal olan proje kapsamında Pasaport'taki kaldırımlar yenilendi, araç yolunun bir bölümü bisiklet yolu olarak düzenlendi. Pasaport ile Konak Pier arasında kalan sahil şeridindeki nostaljik desenli kaldırımlar kısa sürede deforme oldu. Egeli Sabah konuyu 20 Ekim'de 'Neresinden tutsan elinde kalıyor' başlığı ile manşetine taşıdı. Pasaport'taki bisiklet yolu ile kaldırım arasındaki yarığın genişliği yaklaşık 10 santimetreyi buldu. Deniz tarafından bakıldığında...