13 / 05 / 2024

izmir pelikan sitedi değerleme raporu

izmir pelikan sitedi değerleme raporu

Emlak Konut GYO İzmir Mavişehir Kuzey Üst Bölge 2.Etap Emlak Konut Mavişehir Evleri ve İzmir Mavişehir Kuzey Üst Bölgesi 3.Etap Emlak Konut Pelikan Sitesi projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporları 'nı yayınladı...

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Pelikan Hill Evleri'nde 8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Büyükçekmece 1. İcra Daiesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Pelikan Hill Evleri'ndeki 556 metrekarelik villayı 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Pelikan Maden Metal İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Pelikan Maden Metal İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarıbaş tarafından kuruldu. 

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Çiğli Pelikan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

ÇİĞLİ Belediyesi, Evka- 2 Semti'ndeki Pelikan Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı, çevre düzenlemesi devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Arslan, vatandaşların aileleriyle beraber gidebilecekleri nezih mekanlar açmaya özen gösterdiklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

Pelikan Hill Ihlamur Evleri fiyat!

Pelikan Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi 1 milyon 400 bin dolar + KDV'den başlıyor. Büyükçekmece'de yer alan Pelikan Hill Ihlamur Evleri projesi Aralık 2016'da tamamlanıyor...

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

izmir pelikan sitedi değerleme raporu Haberi

izmir pelikan sitedi değerleme raporu


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın yaptığı açıklama şu şekilde;


Mülkiyeti Şirketimize ait  İzmir Mavişehir Kuzey Üst Bölge 2.Etap Konutları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme  İkmal İnşaatı İşi ile ilgili olarak Emlak Konut Mavişehir Evleri ve Albayrak Tur. Sey. İnş. Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan İzmir Mavişehir Kuzey Üst Bölgesi 3.Etap  Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Emlak Konut Pelikan Sitesi projesi için hazırlatılan 2013 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporları Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası olarak ekte yer almaktadır.


Detaylı bilgi için