20 / 05 / 2024

izmir portatif tribünlü stat

izmir portatif tribünlü stat

Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

Dünyanın en büyük santrali Edirne’de olacak!

EdirneValiliği tarafından Meriç Nehri üzerinde inşa edilecek olan '3 Nehir 1 Şehir Projesi’ kapsamı dahilinde yapımı devam eden Arşimet Burgu Tribünlü Hidroelektrik Santrali´nde sona aşamaya gelindi. İşte detaylar…

Ömer Onan: Yeni tesisin temelleri mayıs sonunda atılacak!

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, “Başkanımız Hidayet Türkoğlu’nun en büyük hayallerinden ve hedeflerinden biri; oraya muhteşem bir kompleks yapmaktı. Burada 10 bin kişilik bir salon olacak, 3 tane 500 tribünlü salon olacak'' dedi.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Alsancak Stadı 3 tribünlü olacak!

Alsancak Stadı için de Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'ten iyi haberler geldi. Alsancak Stadı 3 tribünlü olacak.

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

İzmir'deki günlük ve saatlik kiralanan konutlar denetlendi!

İzmir Valiliği'nin talimatıyla, İzmir Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı, terör örgütü üyeleri ile suça karışmış ve aranan kişilerin yanı sıra fuhuş mekanı olarak da kullanılan İzmir'deki yaklaşık 1500 adet günlük ve saatlik kiralanan konuta karşı operasyon başlattı

Mahall Bomonti İzmir'de günlük 160 TL'den başlayan fiyatlar!

Mahall Bomonti İzmir'de günlük 160 TL'den başlayan fiyatlarla konut ve ofis sahibi olabilme fırsatı sunuluyor. Mahall Bomonti İzmir'de 36 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor...

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

İzmir'de evler günlük olarak kiralanıyor!

İzmir'in sağlık kuruluşlarının merkezi haline gelen Konak'taki Kahramanlar semtinde ev sahipleri ve emlakçılar hasta yakınlarına günlük ev kiralayarak yeni bir sektör oluşturdu. İzmir'de evler artık günlük olarak da kiralanabiliyor.

İzmir Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak. Kesinti 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 4 Mayıs Pazartesi ve 5 Mayıs Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde uygulanacak.

İzmir Aliağa'da 4 günlük elektrik kesintisi olacak!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa’da 4 günlük elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisi, 19 Nisan, 20 Nisan,21 Nisan ve 22 Nisan günlerinde yaşanacak.

izmir portatif tribünlü stat Haberi

izmir portatif tribünlü stat

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde yapmayı vadettiği 2 stadyumdan biri olan olan Karşıyaka'ya yapılacak stat konusunda garip bir öneride bulundu. Örnekköy'de daha önce Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın gösterdiği mera alanına 'Portatif tribünlü stat yapalım' açıklamalarında bulundu. Kocaoğlu'nun, öneride bulunduğu portatif tribünlü stadyumun 10 kişi kapasiteyi geçemeyeceği öğrenildi. İzmir'de yılan hikayesine dönen stat konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Fakat bütün bu gelişmelerin yanında kişisel egolar ve inatlar yüzünden stadyumların inşası için bir türlü harekete geçilemiyor. Karşıyaka Stadı konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyakalı taraftarları ve belirli kesimleri karşısına alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı geçtiğimiz akşam katıldığı televizyon programında şaka gibi bir öneride bulundu. Seçim vaatlerinde kentin iki yakasına iki stadyum...