02 / 05 / 2024

İzmir Seferhisar protokol

İzmir Seferhisar protokol

İzmir Seferhisar Valisi Mustafa Toprak, hayırsever Nejat Hepkon'un vekili Ersayın Soyak ile 21 derslikli ilkokul protokolüne imza attı. Yeni ilkokula Nejat Hepkon'un eşi Müşerref Hepkon'un adının verileceği bildirildi.

Emlak Konut GYO İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değeri açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değerine ilişkin açıklama yaptı.

Teos Life Residence'ta 219 bin TL'ye!

Teos Life Residence projesinde fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor. İzmir Seferhisar'da hayata geçirilen projede 3+1,4+2 ve 5+2 dubleks daireler yer alıyor. 

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut ile Tariş, Alsancak projesi için protokol imzalandı!

Emlak Konut GYO ve Tariş Koorperatif Birlikleri arasında 1 Aralık 2016’da imzalanan protokol ile Emlak Konut GYO, İzmir Alsancak’ta Liman Arkası olarak bilinen bölgede yeni bir proje geliştirecek.

İzmir Seferhisar'a yeni okul geliyor!

İzmir Seferhisar Valisi Mustafa Toprak, hayırsever Nejat Hepkon'un vekili Ersayın Soyak ile 21 derslikli ilkokul protokolüne imza attı. Yeni ilkokula Nejat Hepkon'un eşi Müşerref Hepkon'un adının verileceği bildirildi.

İzmir Seferhisar'de 3.5 milyon TL'ye satılık otel!

İzmir Seferhisar Belediye Başkanlığı, İzmir Seferhisar İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Bergama Belediyesi TMMOB İzmir şubesi ile protokol imzaladı!

Bergama Belediyesi, TMMOB İzmir Şubesi ile ilçedeki asansörlerin periyodik kontrollerine ilişkin protokol imzaladı, protokol Bergama Belediye Başknı Mehmet Gönenç ile TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın arasında imzalandı.

İzmir Seferhisar'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferhisar Belediye Başkanlığı, İzmir İli, Seferhisar İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın satış bedeli 3 milyon 050 bin TL olarak belirlendi.

İzmir'deki arkeolojik kazılar sponsorluk protokolüne takıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçmiş yıllarda kent tarihi ve turizmi için önemli arkeolojik kazılara verdikleri maddi desteği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'yla olan sponsorluk protokolü anlaşmazlığı nedeniyle veremediklerini söyledi.

Başkent Üniversitesi'nde Kentsel Tasarım protokolü imzalandı!

Bölgemiz ve Başkent Üniversitesi yeni bir protokol imzalayarak, rekreasyon alanının planlanmasına başlanması için kolları sıvadı. Kentsel Tasarım için imza atan Anadolu OSB ve Başkent Üniversitesi imzaladıkları protokolü bir adım daha ileriye taşıdı.

Türkiye İMSAD çevre sertifikasyon adına 2 protokol imzaladı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), çevre sertifikasyonları konusunda dünyanın lider kuruluşları olan UL Verification Services Inc. ve IBU ile iki ayrı stratejik işbirliği protokolü imzaladı.

Avcılar Belediyesi ile TMMOB arasında işbirliği protokolü!

İstanbul’da bulunan 14 CHP’li Belediye ile Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı meslek odaları bir araya gelerek yaşanabilir bir kent ve yaşanabilir bir İstanbul için işbirliği protokolü imzalandı.

Esenler'in tarihi projesinde protokol imzalandı!

Esenler'in tarihini ve talihini değiştirecek dev projenin startı verildi. Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm ve dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en büyük şehir parkı projesinin protokolü, İdris Güllüce ve Mehmet Tevfik Göksu tarafından imzalandı.

İzmir Seferhisar protokol Haberi

İzmir Seferhisar protokol

İzmir Seferhisar Valisi Mustafa Toprak, hayırsever Nejat Hepkon'un vekili Ersayın Soyak ile 21 derslikli ilkokul protokolüne imza attı. Törende, Valisi Mustafa Toprak, Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Hayırsever Nejat Hepkon'un vekili ve kuzeni Ersayın Soyak katıldı. Yeni ilkokula Nejat Hepkon'un eşi Müşerref Hepkon'un adının verileceği bildirildi. Hayırsever Nejat Hepkon'un İstanbul'da olmasından dolayı Protokol İmza Törenine katılan kuzeni Ersayın Soyak; "Nejat Hepkon'a çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 




Ege...