18 / 05 / 2024

İzmir Şehrine Katkı Ödülü hangi üniversitenin

İzmir Şehrine Katkı Ödülü hangi üniversitenin

Ekrem Demirtaş, 2013 yılı "İzmir Şehrine Katkı Ödülü"nü 9 İzmir Üniversitesi'ne verileceğini açıkladı. Demirtaş, "İzmir'in bir eğitim kenti olmasına yaptıkları katkılar nedeniyle İzmir'de kurulu tüm üniversitelerimize bu ödülü veriyoruz" dedi

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

İzmir Körfez Geçiş Projesi'ne tam destek verdi!

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut ve üye İlknur Girgin, İzmir ekonomisine katkısı olacağına inandıkları İzmir Körfez Geçiş Projesine tam destek verdiklerini ifade etti.

İZSİAD'tan Mesut Sancak'a kente katkı ödülü!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Kente Katkı Ödülleri'ne; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak

Güleryüz Yapı İzmir'i dönüştürecek!

Güleryüz Yapı kentsel dönüşüme odaklandı. İzmir'in Balçova, Hatay ve Konak ilçelerinde projeler inşa eden Güleryüz Yapı, kentsel dönüşüm sürecinde İzmir'e katkı sağlamayı hedefliyor.

İzmir'de 313 bin riskli konut var!

Güleryüz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Güleryüz, bölgede 313 bin riskli konut olduğunu ifade etti. İzmir’in Balçova, Hatay ve Konak ilçelerinde hayata geçirdiği özel projeler tasarlayan Güleryüz Yapı, kentsel dönüşüm sürecinde İzmir’e katkı sağlıyor.

Güleryüz Yapı İzmir'de 3 kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Güleryüz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Güleryüz, bölgede 313 bin riskli konut olduğunu ifade etti. İzmir’in Balçova, Hatay ve Konak ilçelerinde hayata geçirdiği özel projeler tasarlayan Güleryüz Yapı, kentsel dönüşüm sürecinde İzmir’e katkı sağlıyor.

İzmir Büyükşehir Meclisi Urla Bağ Yolu projesine katkı verecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Urla Şarap Üreticileri ve Bağcılık Derneği'nin İzmir Kalkınma Ajansı Yanmada Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı "Urla Bağ Yolu" projesine belediyenin katkı vermesini onaylandı.

Keller Williams REDDay Topluma Katkı Günü 14 Mayıs'ta!

Keller Williams Türkiye çalışanları 14 Mayıs Perşembe günü “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor..

Uluslararası Expo Fuarı Roma turizmine büyük katkı sağlayacak!

En son 5 yıl önce Şanghay'da düzenlenen Uluslararası Expo Fuarı dün İtalya'nın Milano kentinde kapılarını açtı. İzmir'in yarışıp 21 oyla kaybettiği etkinliği 6 ayda 20 milyon kişi takip edecek.

7'nci Turizm Ödülleri sahiplerini buldu!

Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 39'uncusu kutlanan Turizm Haftası kapsamında İzmir'deki başarılı turizmciler ödüllendirildi. 2015 yılı 7'nci Turizm Ödülleri organizasyonunda 11 kişi ve kuruluş sektöre yaptıkları katkılar nede

Tepe Emlak Konutlarındaki iki katkı bina belediye kreşi olacak!

Kreş olarak kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesi'ne devr edilen Tepe Emlak Konutlarındaki iki katkı binada belediye ekipleri tarafından tadilat çalışması yapıldığı bildirildi.

Ege'de hedef 50 milyon turist!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK), İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla 15- 22 Nisan tarihleri arasında ve bu yıl 39'uncusu düzenlenen Turizm Haftası kapsamında etkinlik düzenlediler.

Konya Skal Kulübü Derneği Akşehir turizmine katkı sağlayacak!

"Konya Skal Kulübü Derneği'nde Akşehir Turizm için bir araya geldi. Turizm liderlerinin oluşturduğu Skal International bünyesinde yer alan Konya Skal Kulübü yeni çalışmalarıyla turizme katkı sağlamaya devam ediyor.

İzmir Şehrine Katkı Ödülü hangi üniversitenin Haberi

İzmir Şehrine Katkı Ödülü hangi üniversitenin


İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 2013 yılı "İzmir Şehrine Katkı Ödülü"nü 9 İzmir Üniversitesi'ne verileceğini açıkladı. Demirtaş, "İzmir'in bir eğitim kenti olmasına yaptıkları katkı, beyin göçünü önlemeleri, kentimiz ekonomisine artıları nedeniyle İzmir'de kurulu tüm üniversitelerimize bu ödülü veriyoruz" dedi. Ödüller, yarın düzenlenecek İTO Vergi Ödül Töreni'nde verilecek.


Beyin göçü engelleniyor

Demirtaş, İzmir'in ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı koyan kişi ve kuruluşlara 1999 yılından bu yana oda olarak "İzmir Şehrine Katkı Ödülü" verdiklerini söyledi. Demirtaş, "Bu ödülle amacımız İzmir için çalışan kişi ve kuruluşların bu çalışmalarına destek vermek, onların motivasyonunu artırmak, güç vermek" diye konuştu. Bugüne kadar siyasetçilere, işadamlarına, sanatçılara, sporculara ödülün verildiğini belirten Demirtaş, 2013 yılındaki ödülün ise ilk defa birden fazla kuruma verildiğini söyledi. Demirtaş,...