01 / 05 / 2024

izmir stat davaları

izmir stat davaları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

İzmir stat inşaatları tam gaz devam ediyor!

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi!

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan Yücesoy Statü İzmir projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor...

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

Yücesoy İzmir Statü Evleri 220 bin TL'ye! Yeni Proje!

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

İzmir'in stat sorunu ne zaman bitecek?

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

İzmir stat hasreti çekiyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir'in stat hasreti çektiğini belirtti. Erten, Karşıyaka Stadı'nın ihalesinin iptal edilmemesi gerektiğini savunan isimlerden...

İzmir Yalı'daki stat yarım kaldı!

İzmir Büyükşehir’in kıyı şeridindeki imalatları kullanılamaz halde. Kaçak kavşak Bakanlık sayesinde kurtuldu. Büyükşehirin itirazı yüzünden duran stat inşaatı hayalet stada dönüştü.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın yerine 20 bin kişilik stat geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Gürsel Aksel Stadı’nın yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stat projesine onay vermesi, camiada büyük bir sevinçle karşılandı.

İzmir'in stat projelerinde son durum!

Vodafone Arena, tüm Türkiye’yi, en çok da bu konuda buruk olan İzmir’i hayran bıraktı. Tesis yokluğundan 45 yıllık Atatürk Stadı’na mahkum kalan İzmir’de stat projelerinin ne zaman tamamlanacağı belli değil...

İzmir'e yeniden stat müjdesi verildi!

İzmirli futbolseverler derbide “Stadımızı istiyoruz” protestosu yapmayı önerdi. KSK Başkanı Diniz başkentten stat müjdesi getirdi. Peki İzmir'e stat ne zaman yapılacak?

Aziz Kocaoğlu: Sanki iki stat izmir'i kurtaracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, AK Partili Çağlar Haspolat'ın Karşıyaka ve Göztepe stat sorununu gündeme getirmesi üzerine, "Sanki İzmir'e çok önemli bir şey yapılıyor" dedi.

Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'in stat sorununa dikkat çekti!

MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'deki stat sorununu gündeme getirdi. Tanrıkulu, Alsancak Stadı'nı, yıkıldıktan sonra yerinde inceledi.

İzmir futbolu yine stat krizinde!

İzmir'de yeni sezon öncesi gündem yine stat krizi. Passolig kartı satışlarında da durum parlak değil. Göztepe ve Karşıyaka'nın toplam Passolig kart satışı Alanya'nın gerisinde .

izmir stat davaları Haberi

izmir stat davaları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, hem Göztepe hem de Karşıyaka'da bilgileri olmadan stat yapılmasına karar verildiğini belirtti. Bu iki stadın ihalelerine proje olmadan çıkıldığını ifade eden Kocaoğlu, şöyle konuştu: "Biz imar yasasının emredici hükümleri yerine getirilmediğinden ve TOKİ ile Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptığı protokole dava açtık. Mahkeme, protokolün iptaline gerek olmadığını ancak imar uygulaması yapıldıktan sonra stat ihalesine çıkılması gerektiğine hükmetti. Bu karar için de Gençlik ve Spor Bakanlığı üst mahkemeye dava açtı. Bu dava sürüyor. Bize 'davayı geri çek' söylemleriyle ilgili, bizim üst mahkemeye açtığımız dava yok. Bizim çekeceğimiz bir dava da yok. Bizim değerlendirmemize göre geri çekmemiz gereken bir dava yok ama böyle sonuçlanmamış, mahkeme...