06 / 05 / 2024

izmir temeli kayan bina

izmir temeli kayan bina

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde önceki gece bir apartmanın temelinde kayma meydana geldi. Tahliye edilen apartmanda ölçüm için çalışmalar başladı. 

İzmir'de temeli kayan binanın arsa sahibinden açıklama!

İzmir'de temel kazısı sırasında yan binada kayma meydana geldi. Yaşanan olaydan sonra açıklama yapan arsa sahibi Necla Kırıntat, kazı sırasında bina temeline çok girildiğini öne sürdü. 

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

İzmir'de temeli kayan binanın arsa sahibinden açıklama!

İzmir'de temel kazısı sırasında yan binada kayma meydana geldi. Yaşanan olaydan sonra açıklama yapan arsa sahibi Necla Kırıntat, kazı sırasında bina temeline çok girildiğini öne sürdü. 

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Ankara'da temeli kayan 8 katlı bina tahliye edildi!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşaat çalışmaları nedeniyle temelinde boşluk oluşan ve istinat duvarının bir kısmı yıkılan 8 katlı bina, çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı. 

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

İzmit'te evleri boşaltılan vatandaşlara konaklama desteği!

İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Cedit Mahallesi'nde temeli kayan ve evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlara destek ziyaretinde bulundu

İzmir Opera Binası'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek İzmir Opera Binası'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. “Türkiye'nin opera sanatına özel" ilk yapısının törenine birçok vatandaş katıldı.

İzmir Tahsin Yazıcı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen kültür merkezinin temeli atıldı.

İzmir'de 3 yeni stadın temeli yarın atılacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temeli yarın atılacak. Temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.

izmir temeli kayan bina Haberi

izmir temeli kayan bina

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir inşaatın temel kazısı sırasında kayma meydana gelen ve tahliye edilen apartmanda, kayma oranının belirlenmesi için ölçüm çalışması yapılıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tersane Mahallesi 1661 Sokak'ta, inşaat esnasında kayma meydana gelmesi sonrasında tahliye edilen binada, Karşıyaka Belediyesi ekipleri çalışma devam ediyor. 

Binanın temelinde ne kadar kayma olduğu tespit edilen çalışma sonucunda, temelde oynama olup olmadığı belirlenecek. Diğer yandan polis ekipleri, sokağı araç trafiğine kapadı. Yayalar da kaymanın olduğu binaya yaklaşmıyor. Kayma meydana gelen binanın arsa sahibi olan ve kızı binada yaşayan Necla Kırıntı, gazetecilere, arsalarını kat karşılığı müteahhide verdiklerini, yandaki kazı öncesinde binalarında hiçbir problemin olmadığını söyledi.

Kayma yaşanan binanın arsa sahibi olan ve kızı binada yaşayan Necla Kırıntı, gazetecilere, arsalarını kat karşılığı...