23 / 07 / 2024

İzmir Tire Arenanın inşaatı ne zaman bitecek

İzmir Tire Arenanın inşaatı ne zaman bitecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce UEFA standartlarında yapılacak 13 bin 500 kişilik Tire Arena'nın 700 günde tamamlanacağı ve tesisin 2017-18 sezonunda futbolseverlerin hizmetine gireceği bildirildi.

İzmir'de tam 5 kat  imarlı arsa fırsatı! Ticaret ve konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da yapılacak.

Tire'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Tire İcra Dairesi, İzmir Tire'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 13 milyon 407 bin 698 TL olarak belirlendi.

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

TOKİ İzmir Tire 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

İzmir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire projesinde yer alan alt ve orta gelir grubu konutlar için başvurular başladı.

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir başvuruları başladı!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir projesinde yer alan 90 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Toplam 78 adet konutun yer aldığı TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire orta gelir projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ İzmir Tire orta gelir grubu projesinde yer alan 172 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018!

TOKİ Tire alt gelir grubu ve orta gelir grubu projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı. İşte İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018...

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği iki projenin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ İzmir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği iki proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ İzmir Tire kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İzmir Tire kura çekilişi ne zaman sorusuna 15 Mayıs 2018 yanıtını verebiliriz. Projelerdeki konutlar için başvurular dün itibariyle başladı.

İzmir Tire Arenanın inşaatı ne zaman bitecek Haberi

İzmir Tire Arenanın inşaatı ne zaman bitecek

Tire Belediyesi'nin tahsis ettiği Maltepe mevkiindeki rahvan at yarışlarının yapıldığı arazide Büyükşehir Belediyesi'nce UEFA standartlarında yapılacak 13 bin 500 kişilik Tire Arena'nın 700 günde tamamlanacağı ve tesisin 2017-18 sezonunda futbolseverlerin hizmetine gireceği bildirildi.


Haziran ayında gerçekleşen ihaleyi 23 milyon 500 bin TL teklifle kazanan Önsöz İnşaat, yer tesliminin ardından 10 gün önce araziye iş makinalarını sokarken, firma yetkilileri çalışmaların büyük bir hızla ilerlediği kaydedildi. Tesisin taahhüt ettikleri sürede biteceğini söyleyen İnşaat Kontrol Mühendisi Özkan Köse, "Şu anda doğu maraton tribününün temelini atıyoruz. 700 günün sonunda Tire'ye yaraşır bir stat ortaya çıkacak" dedi.


Tire Arena'nın resmi temel atma töreninin, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in katılımıyla düzenleneceği bildirildi.


Haber Ekspres...