05 / 05 / 2024

izmir tire imar planı

izmir tire imar planı

Selçuk, Bayındır İlçelerinin bir bölümünü ve Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ilçelerini kapsayan İzmir Doğu Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı, 28 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

İzmir İnciraltı imar planlarına tepki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir'de doğal sit ve tarım alanı için hazırladığı koruma amaçlı imar planlarına TMMOB’ye bağlı odalardan tepki geldi. 

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

Mimarlar Odası'ndan İzmir'in imar planları için çağrı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, 1/25.000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı ile üst ölçekli İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı'nın ortak akıl ile hazırlanması için çağrıda bulundu.

TOKİ İzmir Tire 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündeminde!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer,, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündeminde!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılara ve binaların denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılarla ilgili soru önergesi!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılara ve binaların denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

İzmir Tire'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Tire İcra Dairesi Müdürlüğü İzmir Tire'de tarım ve hayvancılığa uygun 28 bin 459,83 metrekare araziyi 6.8 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

izmir tire imar planı Haberi

izmir tire imar planı


6360 sayılı yasa kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi yetki alanına dahil edilen; Selçuk, Bayındır İlçelerinin bir bölümünü ve Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ilçelerini kapsayan alanda, Belediye Başkanlığınca hazırlanan, NİP-25616 plan işlem nolu, İzmir Doğu Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı 28 Temmuz 2017 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 28 Ağustos 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...