19 / 05 / 2024

izmir tire toplu konut projesi

izmir tire toplu konut projesi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Tire için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. 529 toplu konut uygulaması başladı, devam ediyor." dedi.

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

Son dakika: İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam! İşte yeni tarife...

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam geldiği bildirildi. Peki, İzmir'de toplu taşıma ücretleri 2023 ne kadar oldu? İşte yeni tarife...

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'dan sonra İzmir'de toplu ulaşıma zam!

İzmir Belediyesi Trafik Koordinasyon Merkezi, toplu taşımada toplam ücreti yüzde 35,08 artırarak 8,78 liraya yükseltme kararı aldı.

İzmir'de toplu ulaşıma zam! İşte yeni tarife!

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli sayılacak yeni fiyat tarifesine göre 4.7 lira olan tam biniş ücreti, 6.5 liraya yükseltildi.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

TOKİ İzmir Tire 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

İzmir Tire'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Tire İcra Dairesi Müdürlüğü İzmir Tire'de tarım ve hayvancılığa uygun 28 bin 459,83 metrekare araziyi 6.8 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

izmir tire toplu konut projesi Haberi

izmir tire toplu konut projesi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım Tire Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Tire 6. Olağan Kongresi'nde gerçekleştirdiği konuşmada, İzmir'in ayrı bir yeri olduğunu, İzmir'de büyük proje ve büyük eserlere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir'e 16 senede güzel hizmetler verdiklerini söyleyen Yıldırım, "İzmir'e 410 kilometre bölünmüş yol yaptık. İzmir'in yol uzunluğunu, bölünmüş yol ağını 2'ye katladık. İzmir'i Balıkesir'e, İzmir'i Manisa'ya, İzmir'i Aydın'a bölünmüş yollarla bağladık. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. İzmir Çevre Yolu'nu hizmete aldık. İzmir'e İzban raylı sistemini kazandırdık. Şimdi İzban'ı Ödemiş'ten Kiraz'a da uzatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. İzmir'in bir uçtan biri uca ulaşımını sağladık." dedi.

Binali Yıldırım, Türkiye'nin kalkınması için her alanda adımlar atarken büyük yatırımları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak durmadan çalıştıklarını söyledi.

-  Tire'ye yapılan...