28 / 04 / 2024

izmir toki stad

izmir toki stad

İzmir Gücü Spor Vakfı ( İZVAK ) Başkanı Tuğrul Yemişçi, Göztepe ve de Karşıyaka'ya yapılacak stadlar için TOKİ'nin bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacağını bildirdi...

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura programı! İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? İşte İzmir TOKİ Şubat takvimi!

İzmir TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte İzmir TOKİ kura tarihlerine dair detaylar!

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekilişlerine dair il il detaylar araştırılıyor. Nüfusun yoğu olduğu illerden biri olan İzmir’de kuraların ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire projesinde yer alan alt ve orta gelir grubu konutlar için başvurular başladı.

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

izmir toki stad Haberi

izmir toki stad

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp temsilcileri ve mimarların stat detay projelerini ayrıntılı görüştüğünü, TOKİ’nin bu konuda kapsamlı bir dosya hazırladığını belirtti. Ankara'dan aldıkları son bilgiye göre Spor Bakanlığı'nın İzmir'e yapılacak statlar işini TOKİ’ye verdiğini belirterek, açıklamada şu ifadelere yer verdi:


"TOKİ’nin ise statların yapımı için en geç bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkıp, işi başlatabileceği yönünde. Yani ok yaydan çıkmıştı. 2 aylık sürede her şey daha da netleşecek. Yaşanan gelişmeleri İZVAK olarak kamuoyuna anında aktaracağız. İzmir'de halen tüm iyi niyetli çabalara rağmen stat, salon ve futbol altyapı tesisleri eksikliği sürüyor. Kulüp ve taraftarların yıllardır bu konuda hep ihmal ediliyor. Biz İZVAK olarak sorunların çözümü için yoğun olarak çalışıyoruz. Ankara’dan alınan sözlerin yerine  getirilmesi...