03 / 05 / 2024

İzmir Trade Mark Bornova ne zaman teslim

İzmir Trade Mark Bornova ne zaman teslim

2 bin 700 metrekaresini yeşil alan oluşturan İzmir Trade Mark Bornova, İzmir Bornova 'da inşa ediliyor. Peki İzmir Trade Mark Bornova ne zaman teslim?

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Babürhan ve Özge Babürhan ortaklığında kuruldu.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Mark Zuckerberg'ten pırlanta değerinde 7 tavsiye!

Dünyanın en zenginlerinden biri olan ve Facebook'un kurucusu olarak tanıdığımız Mark Zuckerberg, başarılı olmanın altın anahtarını verdi.

İzmir Trade Mark Bornova ne zaman teslim Haberi

İzmir Trade Mark Bornova ne zaman teslim

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipi seçeneklerinde dizayn edilen Trade Mark Bornova İzmir Bornova'da yükseliyor.


İzmir Trade Mark Bornova ne zaman teslim sorusundan önce projenin lokasyonundan bahsedelim. Proje Ege Üniversitesi'ne, Ikesa'ya, Forum Bornova'ya, Bornova Migros'a, yakın konumlanıyor.


Trade Mark Bornova projesinde 94 daire bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 103 metrekareden başalayarak 162 metrekareye kadar yükseliyor.


İzmir Trade Mark'ta daireler 550 bin TL ile 630 bin TL arasında değişiyor. Projenin 2 bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor.


İzmir Trade Mark Bornova ne zaman teslim?

Trade Mark Bornova 2017 yılında teslim edilecek. Projede spor salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yeşil alan, yürüyüş yolları, otogar, güneşlenme alanları ve kamelyalar mevcut.



Trade Mark Bornova iletişim:

Adres: İslam Kerimov Cad. no:3 B Blok Sunucu Plaza Kat :...