19 / 05 / 2024

izmir tramvayı durakları

izmir tramvayı durakları

İzmir’de, Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı 7 milyona tamamlanan Zühtü Işıl Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tramvay projesi nedeniyle palmiyelerin kesileceği iddialarına cevap verdi..

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

İzmir Çiğli Tramvayı'nda ilk raylar döşendi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehir içi ulaşımda raylı sistem ağını güçlendirmek amacıyla inşaat çalışmalarına start verilen Çiğli Tramvayı’nda incelemeler yaptı. 

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Yaşanılır kentlere 25 milyon Euro destek!

Avrupa Birliği (AB), metro, metrobüs, tramvay duraklarını yaya ve bisiklet yollarıyla desteklenen şehirlerin yeni ulaşım projelerini hayata geçirmek için belediyelere 25 milyon Euro hibe verecek.

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

İzmir Konak Tramvayı'nda son durum ne?

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak Tramvayı'nda zorlu bir dönemece daha giriyor.

İzmir Konak Tramvayı çalışmalarında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da çalışmalarını hızlandırdı. Şair Eşref Bulvarı'nda ikinci etap tamamlandı ve Lozan Meydanı'nı kapsayan 3. ve 4. etaplarının çalışmaları Perşembe günü başlıyor.

İzmir Konak Tramvayı'nda çalışmalar hızlandı!

Tramvay çalışmalarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'taki tramvay çalışmalarını hızlandırırdı.

izmir tramvayı durakları Haberi

izmir tramvayı durakları

İzmir’de, Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı 7 milyona tamamlanan Zühtü Işıl spor Kompleksi törenle hizmete açıldı. Törende, tramvay projesi nedeniyle palmiyelerin kesileceği iddialarına cevap veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Hiç biri kesilmeyecek. 30-40 tanesi taşınacaktı, güzergahı değiştirerek onun da önüne geçtik" dedi.


İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, örnek projelere imza atan Karşıyaka Belediyesi, dev spor kompleksi inşaatını tamamlayarak hizmete açtı. Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilen ve Karşıyaka Spor Kulübü Kurucu Başkanı Zühtü Işıl’ın adının verildiği Spor Kompleksi’nin açılışını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar gerçekleştirdi. Törene, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, eski belediye başkanları, meclis üyeleri, taraftarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından Başkan Kocaoğlu ve...