05 / 05 / 2024

izmir Üçkuyular benzin istasyonu

izmir Üçkuyular benzin istasyonu

Konak Belediye Başkanı Tartan 'ın ısrarla istediği Üçkuyular'daki benzin istasyonu ihalesi dün yapıldı. İhale, CHP 'den karşı çıkanlar ile AK Parti cephesi tarafından dava edildi

SON DAKİKA: Motorine indirim geldi! İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL?

Sürücülerin dört gözle beklediği akaryakıt indirimi geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Total, Opet, Shell, PO 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Benzinin litresi bu gece tam 1 lira 94 kuruş ucuzlayacak! İstanbul, Ankara, İzmir yeni benzin fiyatları açıklandı! 

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litresine indirim yapılacak. Peki yeni indirimle benzinin litre fiyatı hangi ilde kaç TL olacak? İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Eylül 2023 fiyat listesi...

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde Helvaco Köyü'nde yer alan  üzerinde benzin istasyonu ve eklentileri olan gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satılıyor. 

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Üçkuyular'daki imar planı iptal edildi!

İzmir Üçkuyular'da Maliye Meslek Lisesi'nin bulunduğu alanda İmam Hatip Lisesi, cami ile vergi dairesi yapılmasına olanak sağlayan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

İzmir Üçyol-Üçkuyular metrosunda yapım hatası mı var?

İzmir Metrosu’nun Üçyol-Üçkuyular hattında su sızıntıları sürüyor. Son olarak Göztepe istasyonunda gözlenen yoğun sızıntı, hat açılmadan önce ODTÜ tarafından hazırlanan raporu akılları getirdi.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri Temmuz'da açılacak!

Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınmasına günler kaldı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Pazaryeri'ndeki çalışmaların 10 güne kadar tamamlanacağını belirtti.

İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi arsa speküslasyonuna imkan mı tanıyor?

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

İzmir Büyükşehir'e metro soruşturması!

İzmir Metrosu’nun Üçyol-Üçkuyular bölümünün inşaatında meydana gelen hatalar nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte 7 kişi hakkında soruşturma izni kararı verildi. Karar, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından imzalandı.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

izmir Üçkuyular benzin istasyonu Haberi

izmir Üçkuyular benzin istasyonu


AK Parti'nin yanı sıra birçok CHP'li Meclis üyesinin de karşı çıkmasına rağmen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın ısrarla istediği Üçkuyular'daki benzin istasyonu ihalesi dün yapıldı. Konak Belediyesi'nin şirketi Merbel AŞ'ye ait Üçkuyular'daki tartışma yaratan benzin istasyonunun ihalesini KDV dahil 56 milyon 640 bin TL teklif veren Doğuş Holding'e ait İstinye Park Projesi'ni yapan Orta Gayrimenkul Yatırım Yönetimi A.Ş. aldı. İhaleye karşı hem CHP hem de AK Parti kanadından 'dava' açıldı. CHP'li Meclis Üyesi Ahmet Doğan ve AK Partili Meclis üyesi Sevim Tozan, ihalenin iptali için dava açtıklarını söyledi. İhaleyi takip eden meclis üyeleri satışa karşı çıkarken, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Benzin istasyonunun işletmesi değil, arazisi bizim. Sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini yerine getiriyoruz" dedi.


Sosyal belediyecilik 

Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi'nde yapılan...