18 / 05 / 2024

İzmir Ulucak sanayi imarı

İzmir Ulucak sanayi imarı

İzmir Kemalpaşa'ya bağlı Ulucak'ta, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1/5000'lik planların yapmasına karşın 1/1000'lik tamamlanmaması yatırım yapacak vatandaşları isyan ettirdi: "Bir yıldır bekliyoruz. Bu çilemiz bitsin."

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

İzmir'de kurulması planlanan ihtisas organize sanayi bölgeleri TBMM'de!

İzmir ilinde kurulması planlanan su ürünleri ihtisas organize sanayi bölgeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nemrut Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı! 

İzmir'de bulunan Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Nemrut Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İzmir'de küçük sanayi siteleri kent dışına taşınıyor!

Bakan Özlü’nün küçük sanayi sitelerinin kent dışına taşınacağını açıklamasının ardından gözler İzmir’deki 2 milyon metrekare büyüklükteki 7 bölgeye çevrildi. İzmir’in önünü açacak projeyle kente 20 milyar liralık yatırımla 35 bin konut, 15 bin dükkan ve onlarca AVM yapılabilecek

İzmir'deki sanayi siteleri taşınmalı!

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, İzmir'in sanayi sitelerini şehir dışına taşımada geç kaldığını vurguladı.

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri!

Çetmen İnşaat'ın İzmir Pancar'da hayata geçirdiği sanayi sitesinde satışlar devam ediyor. İşte 10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri...

Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri'nde 925 bin TL'ye!

İzmir Torbalı Pancar'da 50 milyon dolarlık yatırımla kurulan ve 11 bloktan oluşan sanayi tesislerini satışa sunan Çetmen İnşaat hemen teslim avantajının yanı sıra 36 ay 0 faiz imkanı da sağlıyor...

İzmir Makine Sanayi'den Turgutlu'ya yatırım!

İzmir'de eğitim faaliyetleriyle adını duyuran Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa'daki Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde kurdu. Tesis, 5 Ekim'de yapılacak açılış töreniyle sektör temsilcilerini buluşturacak.

İzmir Makine'nin Turgutlu OSB'deki fabrikası açılıyor!

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

İzmir Ulucak'ta sanayicilerin imar planı isyanı!

İzmir Kemalpaşa'ya bağlı Ulucak'ta, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1/5000'lik planların yapmasına karşın 1/1000'lik tamamlanmaması yatırım yapacak vatandaşları isyan ettirdi: "Bir yıldır bekliyoruz. Bu çilemiz bitsin."

İzmir Ulucak sanayi imarı Haberi

İzmir Ulucak sanayi imarı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Uulucak köyünde imar sorununun çözülememesi vatandaşları isyan ettirdi. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa ilçesinin merkezine 10 kilometre uzaklığında bulunan, Bütünşehir Yasası sonrasında mahalle olan Ulucak için imar planı çalışmalarına 2014 yılında başladı. 

Planlar meclis kararıyla onaylanarak 2015 yılında askıya çıktı. 


Ancak 1 yıllık süreçte Kemalpaşa Belediyesi 1/1000'lik planlar için herhangi bir çalışma başlatmadı. Bölgede ruhsat almaya çalışanlar da plansızlığa isyan etti. Vatandaşlar, "Ulucak, hızla gelişen ve konut ihtiyacı olan bir belde olmasına karşın imar alanında kalan arsalara inşaat ruhsatı verilmemektedir. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1/5000'lik planlarının askıdan inmesinin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmiştir. İnşaat ruhsatı için Kemalpaşa Belediyesi'ne başvuran maliklere '1/1000'lik planlar yapıldıktan sonra ruhsat verilecek' cevabı verilmesine karşın 1/1000'lik planlar için hala ihaleye çıkılmamıştır. Vatandaşlar ruhsatların verilmesini Belediye...