07 / 05 / 2024

İzmir Uzundere imar

İzmir Uzundere imar

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen izmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği Uzundere Projesi için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

İzmir'deki Zorlu Gökdeleni yine gündemde: ŞPO'dan izin vermeyin uyarısı! 

ŞPO İzmir Şubesi, imar planlarına aykırı olduğu mahkeme kararıyla belirtilen Zorlu Projesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesinin mahkeme kararının uygulanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir'de gayrimenkul fiyatları rekora koşuyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'deki konut fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Güleroğlu, "En büyük sıkıntı İzmir'de imar alanlarının çok kısıtlı olması. Hal böyle olunca yeni imar alanları açılmamasından kaynaklı fiyatlar şişiyor" dedi.

İzmir’de yıkımların nedeni yanlış imar mı? 

Dün İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde 25 kişi hayatını kaybederken çok sayıda bina yıkıldı. Yıkılan binalar sonrasında İzmir'in imar planları tartışmalara neden oldu. 

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündeminde!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer,, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündeminde!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılara ve binaların denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılarla ilgili soru önergesi!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılara ve binaların denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir’de kentsel dönüşüm mağdurları evlerini bekliyor!

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi belirlenen tarihin üzerinden dört ay geçmesine rağmen tamamlanamadı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuyu meclis gündemine taşıdı.

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

İzmir Uzundere imar Haberi

İzmir Uzundere imar

KENT dönüşümünde 'uzlaşma ve yerinde dönüşüm' prensipleriyle hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 hektarlık alanı kapsayan Uzundere Projesi için uygulama proje ihalesine çıkıyor. Bugüne kadar bölge halkını bilgilendirme ve uzlaşma görüşmelerine büyük ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 500 konut ya da ticari yapıyı kapsayan tüm altyapı ve üstyapı uygulama projelerinin hazırlanması için 8 Aralık 2014'de ihale gerçekleştirecek.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI 


İzmir-Aydın-Çeşme otobanı yanında bulunan Uzundere Mahallesi için hazırlanan ön projede; 149 bin metrekare konut alanı, 66 bin metrekare rekreasyon alanı, park alanları ve çocuk oyun alanları ile 10 bin metrekare alan da sosyal donatı alanı olarak ayrıldı. Alandaki tüm çalışmalar tamamlandı. Bir yandan da Uzundere İletişim Merkezinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmelerini sürdüren izmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarla "Konut/İş yeri sözleşmesi" imzalamaya...