29 / 04 / 2024

İzmir Yalı Stadı son durum

İzmir Yalı Stadı son durum

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Karşıyakalı taraftarlar stat istiyor!

İzmir’de stadı olmayan tek kulüp olan Karşıyaka’nın taraftarları stat istiyor. Yapımı yılan hikayesine dönen stat ile ilgili taraftarlar harekete geçme kararı aldı.

Göztepe Stadı inşaatı tam gaz!

İzmir Göztepe Stadı'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. 24 saat çalışmaların devam ettiği projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Karşıyaka Stadı’nın bitirilmesi için büyük çaba harcanıyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yapımında son aşamaya gelinen Alsancak ve Göztepe Stadı ile ilgili gelinen son durumu anlattı.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

İzmir Yalı Stadı son durum Haberi

İzmir Yalı Stadı son durum


AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, 2. Lig Kırmızı Grup'ta üst üste aldığı başırılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken KSK'nin dün Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki antrenmanını ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara moral verdi. İki milletvekiline Başkan Mutlu Altuğ'un eşlik ettiği ziyarete İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten de katıldı.


"Beklentilerimiz var"


Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava nedeniyle inşaatı duran Yalı Stadı'nın takipçisi olduklarını belirten Dağ, "Önemli yol kat etmiştik. Ancak açılan dava nedeniyle dosya Danıştay'da.

Olumlu karar çıkacağını düşünüyoruz. Başbakanımız da süreci takip ediyor. Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat kaldığı yerden hemen devam edecek. Yüklenici firma ile iletişim halindeyiz. Stat hallolduktan sonra Karşıyaka taraftar desteğiyle geçmişte olduğu gibi ses getirmeye devam edecek" dedi.


"Stadımıza kavuşalım"


Karşıyaka...