07 / 07 / 2024

izmir yatırımları aydın şengül

izmir yatırımları aydın şengül

Karsıyaka'daki Yat Umanı projesinin imar planının Karşıyaka Belediye Meclisi tarafından reddedilmesine tepki gösteren AK Partili Sengül, "Yerel Yönetimler İzmir'e değer kazandıracak her türlü yatırıma karsı çıkıyorlar" dedi.

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Hisar Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Deniz tarafından kuruldu...    

izmir yatırımları aydın şengül Haberi

izmir yatırımları aydın şengül


Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir'de yapılacak devlet ve özel sektör ün önündeki en büyük engelin yerel yönetimler olduğuna dikkat çekti.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Karşıyaka İskelesi ile Nikah Sarayı arasında kalan bölge için hazırladığı Karşıyaka'daki Yat Limanı Projesi'ne ilişkin imar planı önerisinin, Karşıyaka Belediye Meclisi tarafından reddine tepki gösteren Şengül, "Yerel Yönetimler İzmir'e değer kazandıracak her projeye karşı çıkıyorlar" dedi. 


Projelere ideolojik bakıyorlar Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Karşıyaka'nın çehresini değiştirecek çok güzel bir proje hazırladığının altını çizen Şengül, "Belediye Meclisi'nin projeye karşı çıkması üzücü. Bakanlığımız tarafından gönderilen her projeye ideolojik yaklaşıyorlar. Yerel yönetimler İzmir'e gelen yatırımlara devamlı şekilde karşı çıkmayı bir çalışma pratiğine dönüştürmüş vaziyetteler. 


Belediyeler her projeye ideolojik bir yaklaşım gösterirlerse, İzmir'e hiçbir zaman hizmet gelmez. Yatırımlar...