14 / 05 / 2024

izmir yeni bulvar çalışmaları

izmir yeni bulvar çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Doğuş Caddesi’nde devam eden genişletme çalışmaların yerinde inceledi. Güzergahı modern bir bulvara dönüştürecek çalışmanın maliyeti 3.5 milyon TL olacak...

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

Benzinin litresi bu gece tam 1 lira 94 kuruş ucuzlayacak! İstanbul, Ankara, İzmir yeni benzin fiyatları açıklandı! 

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litresine indirim yapılacak. Peki yeni indirimle benzinin litre fiyatı hangi ilde kaç TL olacak? İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Eylül 2023 fiyat listesi...

İzmir Modda Bulvar'da teslimler Haziran'da!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde inşa edilen, Modda Bulvar'ın ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor. 

İzmir yeni yatırımlarla yükseliyor!

Folkart Yönetim Kumlu Başkam Mesut Sancak, son 5 yılda İzmir’de gayrimenkul yatırımı yapanların yüksek gelir elde ettiklerini ve tüm verilerin bu ivmenin hızlanarak süreceğini işaret ettiğini söyledi...

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

İzmir Yeni Göztepe Stadyumunun ihalesi yapıldı!

20 bin kişi kapasiteli olarak planlanan ve TOKİ tarafından İzmir’de inşa edilecek yeni Göztepe stadyumunun ihalesi dün gerçekleştirildi..

İzmir Yeni Göztepe Stadyumu ihalesi bugün!

İzmir İli Yeni Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi, TOKİ tarafından bugün ihale ediliyor. İhale saat 14:00'te başlayacak..

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

İzmir'e Modda Bulvar projesi geliyor!

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi!

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Kuzeyşehir İzmir'de 0,65 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

izmir yeni bulvar çalışmaları Haberi

izmir yeni bulvar çalışmaları


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğu rahatlatmak için alternatif güzergahlar hayata geçirirken, mevcut güzergahlarda da aralıksız sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarına Buca Doğuş Caddesi’ni de ekledi. Çevre Yolu’nun Buca’ya çıkışı ve aynı zamanda Kaynaklar’ın ilçe ile bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi’nde trafik yoğunluğu rahatlatacak çalışma kapsamında, mevcutta iki gidiş- iki gelişi olmak üzere toplamda 4 şerit olan yol 6 şeride çıkarılacak. Çalışmayla aynı zamanda mevcut yol,  eski görünümünden kurtarılarak daha kullanışlı ve ulaşımın rahat olarak sağlandığı 1.300 metre uzunluğunda, 35 metre genişliğinde modern bir caddeye dönüşecek. Yolun 6 şeride çıkmasıyla birlikte özellikle mesai başlangıç ve çıkış saatleri ile hafta sonu yaşanan trafik sıkışıklığı azalacak. 


3.5 milyon liraya mal olacak

3.5 milyon TL’ye mal olacak ve 2015 yılı sonunda tamamlanması planlanan çalışma kapsamında ayrıca...