30 / 04 / 2024

izmir yeni hastane

izmir yeni hastane

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin 3. büyük kenti İzmir'de 100 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi inşa edecek.

İzmir Güzelbahçe'ye hastane geliyor!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Güzelbahçe Belediye Başkanlığı’ndan hastane yapılabilmesi için zemin etüdünü ve yapılaşmaya elverişli olduğuna dair bir rapor istediğini bildirdi. Belediyenin aldığı raporda arsanın yapılaşmanın uygun olduğu belirtildi.

İzmir'de 10 hastaneye 2 milyar TL yatırım yapılacak!

Her yıl yaklaşık 10 milyon kişinin sağlık hizmeti aldığı İzmir'de, yapımı devam eden ve kısa süre içinde temeli atılacak olan yeni hastane projeleriyle birlikte toplam 3 bin 224 yatağa sahip 10 hastane, vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bayraklı'ya 200 yataklı yeni hastane inşa edilecek!

Civas Cıvata A.Ş.’nin Bayraklı’daki arazisine yapılacak 38 katlı gökdelen, iş adamı Mehmet Soyer’in itirazına takılınca plan tadilatına gidilerek; bina yüksekliği 14 kata çekildi.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Benzinin litresi bu gece tam 1 lira 94 kuruş ucuzlayacak! İstanbul, Ankara, İzmir yeni benzin fiyatları açıklandı! 

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litresine indirim yapılacak. Peki yeni indirimle benzinin litre fiyatı hangi ilde kaç TL olacak? İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Eylül 2023 fiyat listesi...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Kahramankazan, yeni hastane için gün sayıyor!

Kahramankazan’da yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan 150 yataklı devlet hastanesi için geri sayım başladı. Yakın zamanda açılacak hastane çevre ilçelere de hizmet verecek.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

izmir yeni hastane Haberi

izmir yeni hastane

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin 3. büyük kenti İzmir'de 100 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi kurmaya hazırlanıyor. Yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastaneleri içerisinde ayrı olarak faaliyete geçecek hastane önemli bir boşluğu dolduracak. Bugüne kadar kentteki ruh ve sinir hastalıkları hastalarının tedavilerinin Manisa'da yapıldığını hatırlatan İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, "Psikiyatri hastalarımızı Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etmek zorunda kalıyorduk. Bu yatırımla birlikte yükümüz hafifleyecek" diye açıklamalar yaptı. Bölgedeki şehir hastaneleri anlatan Salnur, Bayraklı Şehir Hastaneleri ile Tınaztepe'ye yapılması planlanan şehir hastanesinin akıllı hastane formatında olacağını söyledi. Salnur bunun yanı sıra şehir hastaneleri yapıldıktan sonra Tepecik ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'nin yenileneceğini söyleyerek, "Bu hastaneler daha da işlevsel hale gelecek. Şehir hastanelerinin en büyük özelliği birçok...