14 / 05 / 2024

izmir yenilenen tesisler

izmir yenilenen tesisler

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Yenilenen Peugeot 508 Türkiye’de satışa çıktı: İşte Fiyatı ve özellikleri

Yeni Peugeot 508, Türkiye pazarına giriş yaptı. İşte yenilenen tasarımıyla bir üst seviyeye hitap etmeye başlayan Peugeot 508'in fiyatı ve özellikleri...

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin köklü çikolata markalarından Sagra’nın kalite ve doğallığı bir araya getirdiği geleneksel ürünü Sarelle, yenilenen logosu ve tasarımıyla raflarda yerini almaya başladı. Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 26 Mart 2023 Sarelle fiyatları...

Honda Jazz e:HEV yenilenen özellikleriyle satışta! 07 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yenilenen Honda Jazz e:HEV artık farklı fonksiyonlarla kullanıcılarıyla buluşmaya hazır. Özel tasarımıyla göz dolduran aracın iç dizaynında yeni kaplamalar bulunuyor. Peki Honda Jazz e:HEV  07 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Yenilenen 2022 Kia Niro Türkiye’ye geldi: Fiyatı 1 milyonun üstünde! Kia 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Kia’nın 2022 model yenilenen Niro modeli, hibrit ve elektrikli versiyonlarıyla sonunda Türkiye’de satışa çıktı. İşte 2022 model Kia Niro’nun fiyat ve özellikleri…

Dacia Sandero almak isteyenleri üzecek haber: 15.900 TL zam! İşte yenilenen 2022 Mart fiyat listesi!

Dacia zamlı fiyat listesiyle cep yakmaya devam edecekmiş gibi duruyor. Mart ayının başında 367 bin Tl olan otomobili Sandreo'nun şimdiki satış fiyatı tam 15 900 TL'lik zam ile 382.900 TL oldu. İşte yenilenen fiyat listesi...

Dacia Duster'a 14 günde 31 bin TL zam geldi! İşte yenilenen 2022 Mart fiyat listesi!

Mart ayı başında liste fiyatı 363 bin 900 TL olan Dacia Duster modeline, 14 gün içinde tam 31 bin TL zam geldi!  İşte görünce şok olacağınız Dacia Duster modelinin yenilenen fiyat listesi...

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Akçakayalı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Karantina için inşa edilen tesisler kaderine terk edildi!

Karantina zamanlarında kullanılması için 49 bin metrekarelik alana inşa edilen Arsus'taki Pirinçlik 20 yıldır kullanılmadı. Söz konusu tesisler çürümeye terk edildi.

izmir yenilenen tesisler Haberi

izmir yenilenen tesisler


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, sınırlarına 2014 yılında dahil olan 9 ilçede yatırım seferberliğini sürdürüyor.  Merkeze uzak ilçelerin yıllardır biriken sorunlarını birer birer çözen İZSU, son olarak Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da boru tesisatları paslanmış, iç ve dış sıvası dökülmüş, kilitleri bulunmayan, sızdırmazlık özelliğini yitirmiş, etrafında çiti olmayan, içinde ve dışında elektrik aksamında eksik olan su depolarında bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Su depolarının yanı sıra terfi hatları ve kuyuların bakımını da kapsayan çalışmalar kapsamında Ödemiş’te 11 su deposu ve 2 adet terfi binası, Kiraz’da 4 su deposu, 1 adet terfi binası ve kuyu, Beydağ’da ise 4 su deposu yenileniyor. 1 milyon 777 bin liraya mal olan çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, amaçlarının hijyen,...