02 / 05 / 2024

izmir yenitepe ev fiyatları

izmir yenitepe ev fiyatları

Yenitepe İzmir Konutları 20 blok olarak hayata geçirildi. Proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş imzasıyla yükseliyor...

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

TOKİ İzmir Yenitepe'de 141 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yenitepe Mahallesi'ndeki İlbank projesinde yer alan 141 konutu 2 Kasım Salı günü satışa sunuyor.

TOKİ İzmir Yenitepe'deki 267 konutu yarın satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki İlbank projesinde bulunan 267 konutu yarın satışa sunuyor. 

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

İzmir'de ev fiyatları neden artıyor?

Ege'nin önemli şehirlerinden İzmir'de konut fiyatları tavan yaptı. Peki İzmir'de konut fiyatları neden artışa geçti? İşte detaylar...

izmir yenitepe ev fiyatları Haberi

izmir yenitepe ev fiyatları

Yenitepe İzmir teslim tarihi Mart 2019 olarak belirlendi. İzmir Karabağlar Mevkii'de yükselen Yenitepe İzmir Evleri 55 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe İzmir Konutları İlbank güvencesine sahip.


İzmir Karabağlar Mevkii'de yükselen Yenitepe İzmir Evleri açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi özellikler de sunuyor. 


Karabağlar Yenitepe İzmir projesi Yeni Fuar ve Havalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede yer alıyor. Yenitepe İzmir Evleri, 20 blok olarak yükselecek. 


Yenitepe İzmir fiyat listesi lansmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.533 daireye yer verilen Yenitepe İzmir projesinde konutların yanı sıra ticari alanlara da olacak. 


Tel:0232 404 81 81

Web: http://www.yenitepeizmir.com.tr

Gizem...